Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The Mist • Sense8 • Tokyo Trial

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Geen tweede seizoen voor The Mist

Toen The Mist eind augustus op Netflix verscheen werd dat met veel vreugde onthaald. Ondanks de populariteit van de serie zal er geen tweede seizoen gemaakt worden van The Mist. The Mist is een serie van Spike en zij hebben uiteindelijk besloten om geen tweede seizoen te bestellen. The Mist is een verfilming van het boek van topauteur Stephen King en eerder verscheen hier al eens een film van, die overigens zeer goed werd bekeken.


Opnames van afsluitende film Sense8 begonnen

Miguel Angel Silvestre, Lito uit Sense8, heeft laten weten dat de opnames voor de afsluitende film van start zijn gegaan. In het voorjaar van 2017 werd bekend dat Sense8 na twee seizoenen tot een einde was gekomen, maar na veel protest van de betrokken fans besloot Netflix om Sense8 toch een waardig afscheid te gunnen. Dit zal gedaan worden in de vorm van een twee uur durende film en het begin is nu dus gemaakt. Uit de post van Silvestre op social media is af te leiden dat er weer diverse steden aangedaan worden voor de opnames: Berlijn, Brussel, Parijs en Napels.


Netflix-serie Tokyo Trial met Nederlandse inbreng maakt kans op een prijs

De miniserie Tokyo Trial maakt kans op een International Emmy Award en aan deze reeks werkten ook meerdere Nederlanders mee. De serie gaat over het lot van Japanse oorlogscriminelen. De serie is geregisseerd door de Nederlander Pieter Verhoeff en in de serie speelden ook meerdere Nederlandse acteurs mee. Zo zijn Marcel Hensema, Hadewych Minis en Porgy Franssen ook in Tokyo Trial te zien.


Waarom de intro van OITNB zo lang duurt

De theme song van Orange is the New Black en met name de daar bij behorende beelden zijn vaak genoeg onderwerp van gesprek geweest. Die beelden zijn namelijk niet altijd even smakelijk, maar nu is bekend geworden wat de reden achter deze beelden is. De monden zijn namelijk niet van vrouwen uit de serie Orange is the New Black, maar van echte vrouwen met een verhaal, zo ontdekte 3FM. De achterliggende gedachte hiervan is dat niet alleen het verhaal van schrijfster Piper Kerman verteld moest worden.


Spin-off van Pretty Little Liars komt er aan

Het verdriet was afgelopen zomer groot toen er na zeven seizoenen een einde aan Pretty Little Liars kwam. De makers van de serie hielden echter wel altijd een slag om de arm en nu blijft het PLL-verhaal toch nog een beetje in leven, want er komt een spin-off aan. Freeform was de opdrachtgever van Pretty Little Liars en zij zouden nu groen licht gegeven hebben voor de spin-off, meldt The Hollywood Reporter.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?