Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The 100 • Daredevil • Diablo

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Teen Wolf-acteur gaat rol spelen in The 100 seizoen 6

We zijn weer wat te weten gekomen over het zesde seizoen van The 100, waar momenteel hard aan gewerkt wordt. J.R. Bourne zal namelijk een vaste rol krijgen in het nieuwe seizoen van de populaire reeks. Bourne kennen we vooral van zijn rol als Chris Argent in Teen Wolf, maar hij speelde ook in Revenge, Arrow en Falling Water. In The 100 zal hij de rol van Russell op zich nemen en zal zijn pad kruizen met Clarke.


Netflix gaat wederom boeken verfilmen

Netflix heeft twee series besteld die gebaseerd zullen zijn op de boeken Virgin River en Sweet Magnolias. Het gaat om twee romantische verhalen. Robyn Carr schreef het boek Virgin River en gaat over Melinda Monroe. Zij gaat in een klein dorpje in Californië wonen in de hoop een nieuw bestaan op te kunnen starten na een ellendig verleden. Sherryl Woods schreef Sweet Magnolias en draait om drie vrouwen uit South Carolina.


Definitief: Kingpin keert terug in Daredevil seizoen 3

Er lijkt momenteel geen week voorbij te gaan zonder nieuws over Daredevil. Na de hele soap rondom de releasedatum is er nu weer een nieuwe teaser vrijgegeven en daarin wordt bevestigd wat we eigenlijk al wisten: Kingpin gaat een cruciale rol spelen in het derde seizoen. In seizoen 1 nam Daredevil het al op tegen Wilson Fisk en in The Defenders kwam de twee elkaar ook al tegen. Nu wacht Daredevil voor de derde keer een strijd met de machtige man.


5 Bizarre fan-theoriën van Riverdale die misschien wel kloppen

De start van Riverdale seizoen 3 nadert nu vlot en dus wordt er ook weer druk over deze serie gesproken. Al twee seizoenen lang is Riverdale voer voor discussies onder de fans. Zij houden er zo hun eigen theorieën op na en Seventeen heeft nu een aantal van deze fan-theorieën onder elkaar gezet en daarvan zouden er een aantal zomaar eens zeer dicht bij de waarheid kunnen zitten. Dit zijn de vijf theorieën die misschien wel waar zijn.Animatieserie over Diablo-games in de maak in opdracht van Netflix

Netflix laat een serie maken over de populaire Diablo-games. Die geruchten worden steeds sterker en het lijkt te gaan om een geanimeerde serie van Diablo. De game is zeer bekend en er zijn ook meerdere spellen gemaakt, nadat in 1996 het eerste deel uitkwam. Daarna volgden nog Diablo Hellfire en Diablo II. Het verhaal van het spel is gebaseerd op de voorspelling van een oorlog tussen hemel en hel, waarbij de demon Diablo verslagen dient te worden.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?