Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Martin Garrix • Shadowhunters

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Documentaire Martin Garrix en Carl Cox What We Started komt naar Netflix

De documentaire What We Started waarin Martin Garrix en Carl Cox in het middelpunt staan zal vanaf de zomer op Netflix te zien zijn. Dat meldt één van de grootste fanaccounts van Martin Garrix. De documentaire zal vanaf 23 maart in een select aantal bioscoopzalen te zien zijn, waarna een paar maanden later What We Started aan het aanbod van Netflix toegevoegd moet worden. De documentaire ging vorig jaar tijdens het Los Angeles Film Festival in première en naast Martin Garrix en Carl Cox komen onder andere ook David Guetta, Paul Oakenfold en Richie Hawtin voor in de film..


Rol voor Chai Hansen in Shadowhunters seizoen 3

Over een paar maanden begint het nieuwe seizoen van Shadowhunters en we weten nu dat daarin ook Chai Hansen te zien zal zijn. Vanaf seizoen 3 maakt namelijk het personage Jordan Kyle ook zijn entree in de serie. Kyle is één van de favoriete personages uit de boeken van Shadowhunters onder de lezers. Vanaf seizoen 3 is er dus ook een rol voor hem in de serie. Chai Hansen is dus de vertolker van Kyle.


Star Trek: Discovery seizoen 2 moet nog meer afrekenen met tradities

Het eerste seizoen van Star Trek: Discovery valt goed in de smaak bij de fans van de franchise. Toch is het verhaal behoorlijk anders dan de fans gewend zijn. Inmiddels is er al een tweede seizoen besteld en volgens de producenten Gretchen Berg en Aaron Harbets worden de controverses ook in het tweede seizoen niet uit de weg gegaan. “We hebben komend jaar veel interesse in het bekijken van thema’s rond geloof, van wetenschap tegenover religie.”


Jane Fonda moest operatie ondergaan nadat kanker was geconstateerd

Jane Fonda heeft onlangs kanker uit haar lip laten verwijderen middels een operatie. Vanwege de lancering van Grace and Frankie seizoen 4, waarin zij een hoofdrol speelt, was er een persbijeenkomst georganiseerd. De toegestroomde pers viel al snel op dat Fonda een pleister op haar lip had. Toen haar daar naar gevraagd werd vertelde ze dat ze een operatie had ondergaan, omdat er kanker in haar lip was geoncstateerd.


Applicatie van Netflix voorlopig nog niet beschikbaar op Ninteno Switch

De Nintento Switch is in korte tijd enorm populair geworden als gameconsole. Veel spelcomputer bieden ook de mogelijkheid om apps te installeren, om bijvoorbeeld video’s te streamen. De Netflix app is dan ook terug te vinden op de PlayStation en Xbox. Voor de Nintendo Switch geldt dat echter niet en ondanks dat er in het verleden positieve berichten over waren, meldde Netflix onlangs op social media dat een applicatie voor de Switch er voorlopig niet komt.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?