Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 4 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Paul Bettany in beeld als vervanger voor Matt Smith in The Crown

Net als Claire Foy zal ook Matt Smith vervangen worden in het derde seizoen van The Crown. Foy. Olivia Colman vervangt Foy en Paul Bettany moet in seizoen 3 van The Crown prins Philip gaan spelen, zo zijn de geluiden. Er wordt afscheid genomen van Foy en Smith, omdat in het derde seizoen weer een nieuw tijdperk aanbreekt. Queen Elizabeth en prins Philip zijn dan wat ouder en dus zijn er ook oudere acteurs nodig om het verhaal geloofwaardig neer te zetten.

Trailer van Coach Snoop uitgekomen

Op 2 februari verschijnt de documentaireserie Coach Snoop op Netflix. In deze achtdelige serie wordt de wereldberoemde rapper gevolgd als coach van zijn Youth Football League team. Inmiddels is door Netflix de eerste trailer van deze documentaire vrijgegeven. Daarin zien we dat er niet alleen aandacht voor Snoop Dogg is, maar dat de kinderen van zijn team ook ruim aan bod komen. Zij praten over de obstakels die zij tegenkomen op weg naar de top.


Claire Foy wint enige SAG Award voor Netflix

Ondanks heel wat nominaties heeft Netflix slechts één SAG Award gewonnen. In de nacht van zondag op maandag werden de awards in Amerika uitgereikt en Netflix mocht één keer juichen. Actrice Claire Foy won een SAG Award voor beste actrice in een drama serie. Ook vorig jaar won Foy deze prijs al als Queen Elizabeth in The Crown. In haar categorie troefde de Britse meerdere Netflix-collega’s af.


Nu al bekend: nieuw personage duikt op in seizoensfinale The 100

De seizoensfinale van The 100 seizoen 5 is nog heel ver weg, maar we weten nu al dat er in die laatste aflevering een nieuw personage geïntroduceerd zal worden. Het gaat om Shannon Kook. De jongeling speelde ook in Degrassi: The Next Generation en Shadowhunters. In The 100 zal Kook in de huid van Lucas kruipen, maar wat zijn invloed op de cliffhanger van het vijfde seizoen van The 100 zal worden is nog gissen.


Nieuw seizoen van Castlevania wordt deze zomer verwacht

De schrijver van Netflix’ animeserie Castlevania heeft opheldering gegeven over het tweede seizoen. Dat er een vervolg gegeven zou worden aan de serie was al even bekend, maar Warren Ellis heeft nu laten weten dat deze nieuwe afleveringen in de zomer van 2018 verwacht mogen worden op Netflix. Verder liet hij los dat het tweede seizoen uit acht afleveringen zal bestaan. Seizoen 1 van Castlevania verscheen op 7 juli en bestaat uit vier afleveringen.

Opnames van Shooter seizoen 3 zijn van start gegaan

De cast en crew van Shooter is volop bezig met de opnames van het derde seizoen. Afgelopen week zijn in de Verenigde Staten de opnames van start gegaan, zo lieten de acteurs van de populaire series weten op social media. Op die beelden is onder andere te zien hoe Shantal VanSanten (Julie Swagger) met een geweer in de weer is en Ryan Phillippe (Bob Lee Swagger) ligt ‘zwaargewond’ op de grond.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?