Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 40 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix bestelt drie Sci-Fi shows

Netflix blijft investeren in sciencefiction shows. De streamingdienst heeft drie nieuwe series van dit genre besteld. Eén van die series heeft The I-Land als titel meegekregen en daarin zal onder andere Kate Bosworth te zien zijn. De tweede Sci-Fi serie is October Faction en zal gebaseerd zijn op een comic book van Steve Niles. Warrior Nun is de derde reeks die besteld is door Netflix en binnenkort zal verschijnen.

Katherine Langford was bijna gecast voor rol in Riverdale

Het had niet veel gescheeld of Katherine Langford had in Riverdale gespeeld. De actrice brak in 2017 door vanwege haar rol als Hannah Baker in 13 Reasons Why en had in Riverdale bijna de rol van Betty te pakken. Dat onthulde Camila Mendes tegenover EW. De rol ging uiteindelijk niet naar Langford, maar naar Lili Reinhart


De Beste Titels van september op Netflix

De maand oktober is van start gegaan, maar we blikken nog één keer terug op september. Het afgelopen weekend hebben we stilgestaan bij alle titels die zijn toegevoegd aan het aanbod in de maand september en selecteerden de Beste Films, Beste Series en Beste Documentaires van de maand op Netflix.


Terugkijken: Michiel Huisman bij RTL Late Night over Netflix-serie

Michiel Huisman was afgelopen vrijdag te gast bij RTL Late Night met Twan Huys. De Nederlandse steracteur zat daar om te praten over The Haunting of Hill House, de nieuwe horrorserie van Netflix. Huisman vertelde onder andere hoe het was om die serie te maken én de eerste afleveringen zelf te zien.


EasyJet is niet blij met titel Netflix-serie

De serie Easy van Netflix is al ruim twee jaar te zien, maar de streamingdienst is nu door EasyJet-oprichter Stelios Haji-Iounnou voor de rechter gesleept. Hij vindt dat er inbreuk op de merknaam van EasyGroup, waaronder ook de luchtvaartmaatschappij valt, wordt gedaan. Netflix reageerde koeltjes op het bericht: “kijkers het verschil kunnen zien tussen een serie die ze kijken en een vliegtuig waarin ze vliegen.”

Eerste trailer van House of Cards seizoen 6 vrijgegeven

Het zesde en laatste seizoen van House of Cards is vanaf 2 november te zien op Netflix en in de aanloop daar naartoe is nu de eerste officiële trailer gelanceerd. In die trailer zien we Claire Underwood in actie als nieuwe president van de Verenigde Staten en het loopt na het wegvallen van Frank Underwood zeker niet op rolletjes in het Witte Huis.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?