Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Stranger Things • The Punisher • Easy

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Nieuw seizoen van Easy op komst

Het tweede seizoen van de serie Easy is aanstaande. Het eerste seizoen verscheen ruim een jaar geleden, met onder andere een rol voor Orlando Bloom. Het tweede seizoen verschijnt op 1 december, maar wel met een grotendeels nieuwe cast. Aubrey Plaza, Kate Berlant, Joe Lo Truglio, Michaela Watkins, Judy Greer en Danielle MacDonald zullen de nieuwe gezichten in Easy seizoen 2 zijn.


Promotie The Punisher gecanceld na aanslag Las Vegas

De afschuwelijke gebeurtenissen in Las Vegas hebben ook gevolgen voor de promotietour van de Netflix Original Marvel’s The Punisher. The Punisher zou dit weekend aanvankelijk aanwezig zijn op Comic Con New York om de serie te promoten, maar door de aanslag in Las Vegas hebben Netflix en Marvel besloten dat het niet gepast is om de serie te promoten. Bij de aanslag in Las Vegas kwamen tientallen mensen om het leven, nadat Stephen Paddock het vuur had geopend vanuit zijn hotelkamer.


Love is in the air bij Stranger Things-acteurs

In de serie Stranger Things lijkt een relatie met Nancy er niet in te zitten voor Jonathan, maar in het echte leven wel! Charlie Heaton (Jonathan Beyers) en Natalie Deyer zijn namelijk gekiekt terwijl ze hand in hand lopen. De twee probeerden nog redelijk incognito over straat te gaan, maar de echte fans van Stranger Things hadden het al snel door. Onder de pet en achter de zonnebril was Charlie verscholen.


Brandon Flynn (13 Reasons Why) slaat Sam Smith aan de haak

Nog meer nieuws op het gebied van de liefde. Brandon Flynn zou namelijk een setje vormen met Sam Smith. Op het internet gingen al langer geruchten over de seksuele geaardheid van Flynn, maar nu hij in de straten van New York zoenend is gespot met Sam Smith wordt daar niet meer aan getwijfeld. Wanneer de Britse zanger en de acteur uit 13 Reasons Why elkaar voor het eerst ontmoet hebben is niet bekend, maar uit de foto’s blijkt dat het erg goed klikt tussen de twee.


Anne Paquin te zien in Netflix Original Film The Irishman

Anna Paquin is het nieuwste castlid in de nieuwe Netflix Original Film The Irishman. Deze film wordt geregisseerd door Martin Scorsese en het was al bekend dat Robert de Niro een hoofdrol had bemachtigd voor deze film. Ook Paquin zal dus haar opwachting maken in The Irishman. Zij zal in de huid van Peggy kruipen, de dochter van Frank Sheeran (De Niro). Een goede band hebben de twee overigens niet, want Peggy was het totaal niet eens met de levensstijl van haar vader.


Netflix bestelt tiendelige sci-fi dramaserie Raising Dion

Netflix heeft groen licht gegeven voor de opnames van de serie Raising Dion. Het wordt een tiendelige dramaserie met een sci-fi randje. Het verhaal is gebaseerd op een comic book van schrijver Dennis Liu en gaat over een Afro-Amerikaanse alleenstaande moeder. Zij zorgt voor haar zoontje Dion, maar ze komt er achter dat hij bovennatuurlijke krachten heeft. Ze moet er voor zorgen dat Dion veilig opgroeit, maar tegelijkertijd probeert ze er achter te komen wat haar zoon precies met zijn gave kan.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?