Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The Alienist • Star Trek • Titans

Star Trek: Discovery seizoen 2 Netflix

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Jake Johnson actief betrokken bij nieuwe animatieserie van Netflix voor volwassenen

Jake Johnson werkt mee aan de nieuwe animatieserie Hoops van Netflix. De New Girl-acteur zal de stem van de hoofdrolspeler, een coach van een highschool basketbalteam, inspreken en daarnaast werkt hij ook mee achter de schermen. Zo zal Johnson tevens actief zijn als uitvoerend producent. Hoops wordt een nieuwe animatieserie van Netflix die gemaakt is voor de volwassen kijker.


Tweede seizoen Titans nu al besteld

Begin deze week werd tot enthousiasme van velen bekend dat Netflix de wereldwijde streamingrechten van Titans heeft bemachtigd. Op 12 oktober wordt deze nieuwe serie gelanceerd in Amerika bij DC Universe, een nieuwe streamingdienst en later wordt de reeks ook op Netflix aangeboden. Dat er veel vertrouwen in deze serie over Robin uit de DC-wereld is wordt snel duidelijk, want er is nu al een tweede seizoen besteld.


Tweede seizoen Star Trek: Discovery begint in januari 2019

We hebben al lang niets meer gehoord over het tweede seizoen van Star Trek: Discovery, maar eindelijk is er meer bekend geworden over dit nieuwe deel. De startdatum bij CBS in Amerika is namelijk bekend, nu er een poster rond gaat op het internet. De serie keert in Amerika in januari 2019 terug met nieuwe afleveringen. Seizoen 1 was op Netflix wekelijks te volgen. Iedere dag na de uitzending in Amerika volgde in Nederland ook de nieuwste aflevering. In dat geval mag dus ook de start van seizoen 2 in Nederland in januari 2019 verwacht worden.


Showrunner House of Cards aan de slag voor The Alienist

Nu het gedaan is met House of Cards hebben de crewleden ook weer meer tijd voor nieuwe projecten. Dat geldt ook voor Frank Pugliese. Hij werkte voorheen als showrunner aan House of Cards en heeft nu in The Alienist een nieuw project gevonden. Dit tweede seizoen werd onlangs aangekondigd en hierin zal er wederom een boek van schrijver Caleb Carr verfilmd worden. De titel van het nieuwe seizoen van The Alienist is The Angel of Darkness.Mogelijk minder afleveringen voor Riverdale seizoen 3

Over een week begint het derde seizoen van Riverdale en daar wordt door de fans al tijden reikhalzend naar uitgekeken. Voor de fans is er nu toch een tegenvaller, want er in onrust ontstaan over de lengte van dit nieuwe seizoen. Waar het vorige seizoen nog uit 22 afleveringen bestond, kan het zomaar zijn dat Riverdale seizoen 3 een stuk minder afleveringen telt. De midseason-finale is al na acht afleveringen en doorgaans wordt die finale uitgezonden wanneer het seizoen halverwege is.

Eerdere Netflix Newflash edities: