Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 41 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Albert Heijn gaat de mist in met ‘Netflix and Chill’

Een pijnlijke fout in de Allerhande van Albert Heijn. In de blad zijn onder andere kooktips en recepten te lezen en dit keer dacht de redactie wel een leuke tip voor de lezer te hebben. In het betreffende stukje gaat het over comfort food en als titel werd ‘Netflix and Chill’ meegegeven. Vermoedelijk waren ze bij AH niet volledig op de hoogte van de betekenis van deze uitdrukking. In de volksmond staat die term namelijk bekend als een avond waarop er bijzonder weinig genetflixt wordt… Op social media ging het dan ook al snel los.


Boyd Holbrook (Narcos) wordt vader

Heugelijk nieuws voor Boyd Holbrook. De acteur die vooral bekend is als Steve Murphy uit Narcos wordt namelijk vader. Zijn vriendin Tatiana Pajkovic is zwanger van hun eerste kindje. Het stel werd gefotografeerd in Los Angeles en op de foto is duidelijk te zien dat Pajkovic zwanger is. Ook de Deense is overigens een actrice en in het verleden speelden de twee zelfs wel eens samen. Holbrook en Pajkovic waren namelijk te zien in The Transporter Refueled.


Updates vanaf New York Comic Con

In New York vond afgelopen weekend Comic Con plaats. Tijdens dit evenement grepen diverse series hun kans om in contact te komen met hun fans én om nieuwe informatie te verspreiden. Ook series van Netflix waren van de partij (behalve The Punisher). Zo werd tijdens New York Comic Con bijvoorbeeld de releasedatum van Shadowhunters seizoen 3 bekend, werd er in gegaan op Riverdale seizoen 2 en werd er vooruitgekeken naar Black Mirror seizoen 4.


Naast Emma Stone en Jonah Hill speelt ook Sally Field in Maniac

In februari werd bekend dat Emma Stone en Jonah Hill door Netflix weer worden herenigd, na hun succes met Superbad. In de serie Maniac zullen Stone en Hill ook samen spelen met Sally Field. De actrice viel in het verleden al meerdere malen in de prijzen en was in de serie Brothers & Sisters voor het laatste in een serie te zien.


Welk Riverdale-personage ben jij?

Nog maar een paar dagen wachten en dan kan er eindelijk gekeken worden naar de nieuwste aflevering van Riverdale seizoen 2! Het mooie is dat dit nieuwe seizoen uit liefst 22 afleveringen zal bestaan, dus de pret duurt straks extra lang. Om alvast helemaal in de sfeer te komen hebben we een leuke test gevonden. Hiermee kom je er achter op welk personage uit Riverdale jij het meest lijkt.


MINDHUNTER is een serie om absoluut naar uit te kijken

Netflix heeft weer nieuwe beelden verspreid van de aankomende Original Serie MINDHUNTER. Als alle signalen kloppen, dan heeft de streamingdienst met deze nieuwe thrillerserie wederom goud in handen. Het verhaal spreekt aan en ook de mensen die betrokken zijn bij MINDHUNTER hebben hun sporen verdiend. Vanaf 13 oktober staat de serie op Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?