Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Shaft • Ehrmantraut • Trailers

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Jonathan Banks (Better Call Saul) in Nederlandse productie

Mike Ehrmantraut is een geliefd personage uit Better Call Saul en Breaking Bad. Hij wordt gespeeld door Jonathan Banks en de Amerikaanse acteur is binnenkort te zien in de Nederlandse productie Redbad. Dat weet TV Gids. Redbad wordt geregisseerd door Roel Reiné en gaat over de Friese koning Radboud. De hoofdrollen in Redbad zijn voor Gijs Naber en Huub Stapel.


Opnames 13 Reasons Why stopgezet vanwege bosbranden.

Californië wordt momenteel geteisterd door enorme bosbranden. De bosbranden belemmeren ook de opnames van het tweede seizoen van 13 Reasons Why. Er is daarom besloten om de opnames tijdelijk stil te leggen, omdat het op dit moment niet mogelijk is om te filmen. De rook is te dik om te kunnen blijven filmen. Het is de bedoeling dat de opnames van 13 Reasons Why na dit weekend weer hervat worden.


Netflix koopt wereldwijde rechten van Shaft met Samuel L. Jackson

Er wordt hard gewerkt aan de release van de bioscoopfilm Shaft. Dit wordt een reboot van de film uit 2000, waarin ook Samuel L. Jackson speelde. De Amerikaanse steracteur zal ook in de reboot te zien zijn en Netflix heeft een interessante deal voor deze film weten te sluiten. De film komt in Amerika eerst gewoon uit in de bioscoop, maar twee weken na die release zal Netflix de film wereldwijd al mogen aanbieden.


Belangrijk personage uit Legends of Tomorrow verlaat de serie in seizoen 3

[LET OP: SPOILER] Sinds deze week is het derde seizoen van DC’s Legends of Tomorrow te volgen op Netflix. Wekelijks wordt er een nieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd. Over het verloop hiervan is via Deadline nu meer bekend geworden. Zo meldt de website namelijk dat Victor Garber de serie in het derde seizoen zal verlaten. Garber speelt Martin Stein aka Firestorm en is vanaf het eerste seizoen al in de serie te zien, maar aan zijn aanwezigheid komt dus een einde.


Trailers van Haters Back Off, She’s Gotta Have It en The Day I Met El Chapo

De komende weken zullen er ontzettend veel Netflix Originals gereleased te worden en bij nieuwe releases horen uiteraard ook trailers ter promotie van deze titels. De afgelopen dagen zijn er dan ook meerdere trailers van Netflix verschenen. Zo is de trailer van het tweede seizoen van Haters Back Off nu te bekijken en ook van The Day I Met El Chapo en She’s Gotta Have It is nieuw beeldmateriaal verschenen.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?