Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: La Casa de las Flores • Obama’s

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Netflix bestelt serie met Emma Roberts in de hoofdrol

Er komt van Netflix een serie aan waarin Emma Roberts de hoofdrol zal spelen. De actrice is onder andere bekend van American Horrory Story en is nu gecast voor Spinning Out, een nieuwe tiendelige serie van Netflix. De serie gaat over schaatsster Kat Baker (Roberts) met een enorm potentieel, maar door een nare val is zij kansloos voor haar competitie. Ze wil haar carrière echter niet opgeven en gaat daarom verder als duo, met een talentvolle partner die ook problemen met zich meebrengt.


Netflix gaat meer producties maken in Colombia

Het succes van Netflix met Narcos smaakt naar meer, want de streamingdienst gaat meer films en series opnemen in Colombia en Latijns-Amerika. Netflix heeft zes nieuwe Originals aangekondigd die in Colombia opgenomen zullen worden. Hiervan zullen er nog dit jaar een aantal moeten verschijnen en ook volgend jaar zal het raak zijn. In totaal heeft Netflix nu meer dan zeventig projecten lopen in Latijns-Amerika.


La Casa de las Flores een groot succes: twee nieuwe seizoenen besteld

Netflix heeft niet één, maar twee nieuwe seizoenen van La Casa de las Flores besteld. Sinds begin augustus is de komische serie beschikbaar op Netflix en heeft in die korte periode veel fans verworven. De streamingdienst ziet dan ook veel toekomst voor La Casa de las Flores en besloot direct twee seizoenen bij te bestellen. Seizoen 2 moet gereed zijn in 2019, waarna het derde deel in 2020 volgt.


Eerste trailer van Dirty John opgedoken

Er wordt hard gewerkt aan de serie Dirty John, waarvan Netflix de exclusieve streamingrechten heeft bemachtigd. De serie start eind november en nu is ook de eerste trailer gelanceerd. Dirty John wordt een misdaadserie, gebaseerd op de podcast van LA Times-journalist Christopher Goffard. Daarin komen verschillende misdaadverhalen aan bod en dat zorgde voor de inspiratie om er ook een serie over te maken.Content-baas van Netflix over de deal met de Obama’s

In mei van dit jaar werd bekend dat Barack en Michelle Obama een deal met Netflix hebben gesloten. Het koppel gaat films, series en documentaires voor Netflix ontwikkelen. Veel meer is er daarna niet bekend geworden over deze projecten, maar Ted Sarandos, Chief Content Officer, heeft gesproken over de deal. Zo gaf hij aan dat hij hoopt dat de Obama’s niet alleen achter de schermen werken aan de producties, maar er zelf ook in te zien zullen zijn.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?