Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 42 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix ziet stijging in betalende abonnees

De kwartaalcijfers van Netflix zijn maandagavond gepresenteerd. Daaruit blijkt dat de streamingdienst in het derde kwartaal in totaal 5,3 miljoen nieuwe abonnees verwelkomde. Dat zijn er fors meer dan de verwachtte 4,4 miljoen nieuwe klanten. Ook de omzet groeide behoorlijk bij Netflix. De omzet eindigde in het derde kwartaal namelijk op 2,88 miljard dollar, waar dat een jaar eerder nog 2,44 miljard dollar was. Volgens Netflix komt dit mede omdat er een groei in de betalende abonnees waarneembaar is.


Welk personage uit Lucifer ben jij?

Lucifer is sinds een paar maanden te zien op Netflix en daar is de grote groep fans van de serie maar wat blij mee. Vooral ook omdat het derde seizoen rechtstreeks via de streamingdienst te volgen is. Wekelijks verschijnen er nieuwe afleveringen van deze populaire series. Voor veel mensen is Lucifer toch wel het meest populaire personage uit de serie, maar op wie lijk jij zelf nu het meest? Doe de test!


Eerste bewegende beelden van Netflix-serie Godless

Bijna twee maanden geleden werd de serie Godless door Netflix aangekondigd. Deze miniserie is vanaf 22 november op Netflix te zien en de reacties waren gelijk al positief. Nu is de eerste teaser/trailer van Godless verschenen en is de interesse naar deze serie bij velen alleen maar toegenomen. Godless lijkt daarmee zomaar een nieuw succes van Netflix te kunnen worden, nadat afgelopen week MINDHUNTER al positief werd ontvangen.


Netflix wint hevige strijd om filmrechten Power

Netflix heeft een belangrijke slag geslagen in Hollywood. De filmrechten van Power gaan naar Netflix en dat terwijl de concurrentie hevig was. Volgens Variety waren er meerdere kapers op de kust, maar is Netflix de gelukkige, met de filmrechten in het bezit. Gek genoeg is er over Power verder nog niet veel bekend, behalve dat het script van Mattson Tomlin is en dat Henry Joost en Ariel Schulman de regie op zich nemen.


Opnames Anne With an E seizoen 2 zijn begonnen

De opnames van het tweede seizoen van Anne With an E zijn begonnen. Wanneer het nieuwe seizoen van Anne With an E te zien zal zijn op Netflix is nog niet bekend, maar de Writers Guild uit Canada bevestigde op social media dat de opnames inmiddels van start zijn gegaan. Het tweede seizoen van de serie is geschreven door een een team dat enkel uit vrouwen bestaat.


Laatste trailer van Stranger Things seizoen 2 gelanceerd

Op het tweede seizoen van Stranger Things hoeven we nog maar anderhalve week te wachten. Naar dit vervolg is lang uitgekeken en Netflix heeft de spanning de afgelopen weken goed weten op te bouwen. Onlangs kwamen ze met een mobiele game op de proppen en nu is ook de allerlaatste trailer van Stranger Things seizoen 2 verschenen. Daarin zien we weer nieuwe beelden van de jongens uit Hawkins en het was geen toeval dat de laatste trailer afgelopen vrijdag verspreid werd.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?