Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 42 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Podcast over Making a Murderer seizoen 2

Eind deze week is het eindelijk zover, dan verschijnt het langverwachte tweede seizoen van Making a Murderer. Uiteraard zal dit vervolg op het veelbesproken eerste seizoen weer veel stof doen laten opwaaien. In de aanloop naar de lancering sprak Variety met Laura Ricciardi en Moira Demons over het tweede seizoen. Ricciardi en Demons zijn de makers van de docu en bespreken wat er verwacht mag worden van het nieuwe seizoen in een podcast.

Bekende gezichten in nieuwe Netflix-serie October Faction

Netflix heeft bekendgemaakt dat Tamara Taylor, Megan Follows en Stephen McHattie te zien zullen zijn in de nieuwe serie October Fashion. Taylor is met name bekend van haar rol in Bones en zal in October Faction Deloris Allen spelen. Megan is bekend van Reign, terwijl McHattie te zien was in Orphan Black. October Fashion zal gebaseerd zijn op het stripverhaal van Steve Niles.


Releasedatum van The Sinner seizoen 2 op Netflix is bekend

Er is duidelijkheid over de releasedatum van The Sinner seizoen 2 op Netflix. Deze reeks groeide vorig jaar uit tot de grote hits van het najaar en dat resulteerde er uiteindelijk in dat er toch een tweede seizoen gemaakt zou worden. The Sinner seizoen 2 zal draaien om een nieuw, aangrijpend verhaal en zullen we detective Harry Ambrose terug zien. In de officiële trailer krijgen we alvast een beeld van het nieuwe seizoen, terwijl we inmiddels weten dat we 9 november het gehele seizoen kunnen kijken.


Iron Fist mogelijk wel in Luke Cage seizoen 3 te zien

Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat Iron Fist de eerste Marvel-serie van Netflix is die gecanceld is. Toch kan het zomaar zijn dat Iron Fist te zien zal blijven zien. Volgens Deadline kondigt Netflix op korte termijn aan dat er een derde seizoen van Luke Cage is besteld en daarin zal ook een nadrukkelijke rol voor Iron Fist zijn weggelegd. Dat is niet ondenkbaar, aangezien Iron Fist Luke Cage in seizoen 2 ook al een paar keer te hulp schoot.


Erika Alexander in tweede seizoen van Black Lightning te zien

Op Netflix is vandaag (dinsdag) het tweede seizoen van Black Lightning van start gegaan. Wekelijks wordt er een aflevering toegevoegd aan het aanbod en in dit nieuwe seizoen van Black Lightning zal ook Erika Alexander te zien zijn. De actrice is onder andere bekend van Get Out en zal te zien zijn in drie afleveringen van Black Lightning seizoen 2, als Perenna een telepathische therapeute.


Makers Sherlock aan de slag voor BBC en Netflix

De makers van Sherlock, Mark Gatiss en Steven Moffat werken aan een nieuwe serie, in opdracht van BBC en Netflix. Het duo werkt samen aan Dracula, nadat ze eerder al eens samenwerkte voor Sherlock. Moffat was producer bij Sherlock, terwijl Gatiss fungeerde als screenwriter. Dracula wordt dus een nieuw project voor de twee en het is de bedoeling dat de succesvolle opzet van Sherlock wordt gehanteerd.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?