Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The Haunting of Hill House • Paris Hilton

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Vind alle deelnemende restaurants aan Chef’s Table

Chef’s Table is onder de kookliefhebbers inmiddels uitgegroeid tot een begrip en misschien willen zij wel eens een bezoekje aan één van deze restaurants brengen. Om te zien waar deze restaurants nou eigenlijk precies zitten is er door Manify een handig overzicht gemaakt. Op de kaart zijn alle restaurants uit Chef’s Table namelijk ingetekend.


Netflix groeit uitstekend in derde kwartaal

Na een tegenvallend tweede kwartaal heeft Netflix uitstekende cijfers overlegd na het derde kwartaal. Eerder deze week presenteerde de streamingdienst de kwartaalcijfers en die zagen er indrukwekkend uit. Netflix verwelkomde bijna zeven miljoen nieuwe abonnees en dat waren er flink wat meer dan verwacht. Ten opzichte van een jaar geleden is Netflix nu met 25 procent gegroeid.


Makers The Haunting of Hill House verwerkten geesten in iedere aflevering

The Haunting of Hill House is nu een week beschikbaar op Netflix en er mag nu al gesteld worden dat het een groot succes is. Zelfs Stephen King heeft laten weten onder de indruk te zijn van de serie, waarin ook Michiel Huisman speelt. De makers hebben ook een soort easter eggs verwerkt in de serie. In iedere aflevering zijn er namelijk verborgen geesten aanwezig en Netflix helpt je met tips ze te vinden.


Netflix strikt documentaire over onder andere Paris Hilton

Netflix heeft de streamingrechten verworven voor de documentaire The American Meme. De docu is geschreven en geregisseerd door Bert Marcus en was eerder dit jaar te zien op het Tribeca Film Festival. In de docu wordt aandacht geschonken aan vier influencers op social media. Het gaat om Paris Hilton< Josh Ostrovsky, Brittany Furlan en Kirill Bichutsky. Zij zijn een tijd land gevolgd en in december zal te zien zijn hoe dat er aan toe ging.Tweede seizoen van Sugar Rush aangekondigd

Er komt een tweede seizoen van Sugar Rush aan. Netflix maakte bekend dat het nieuwe afleveringen van de bakwedstrijd heeft besteld. In Sugar Rush moeten deelnemers bakken tegen de klok en tegen een aantal concurrenten. Deze combinatie zorgt voor bijzondere taferelen in de keukens van de teams, want niemand wil voortijdig naar huis gestuurd worden. In het tweede seizoen zullen we nieuwe teams die de uitdaging aan gaan zien.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?