Laatste nieuws over Netflix

Netflix Newsflash: Week 43 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix en Warner Bros werken aan terugkeer Gilmore Girls

Opwindend nieuws voor alle fans van Gilmore Girls. Volgens The Hollywood Reporter wordt de populaire serie nieuw leven in geblazen door Netflix en Warner Bros. Het zou gaan om vier uitzendingen van 90 minuten, in plaats van een tien afleveringen in een seizoen. De drijvende krachten, creator Amy Sherman-Palladino en hoofdrolspeelsters Lauren Graham en Alexis Bledel achter de successerie zullen ook in die vier afleveringen te zien zijn.


Nieuwe Spaanstalige serie op komst, na succes Club de Cuervos

Het laatste kwartaal van 2015 is inmiddels in volle gang en dus werd er door het beursgenoteerde Netflix teruggeblikt op het derde kwartaal. Uit het kwartaalverslag bleek dat Netflix ook de afgelopen drie maanden miljoenen klanten rijker is geworden, maar de groei in Amerika strookte niet met de verwachtingen. Daarnaast werd er gemeld dat Netflix wil blijven groeien en dat ook verschillende Aziatische landen aangesloten zullen worden aan het netwerk. Verder werd er bekend gemaakt dat er een nieuwe Spaanstalige serie gemaakt gaat worden voor Netflix, na het succes van Club de Cuervos.


Nederlandse stemacteur van Lolsmurf krijgt rol in Netflix-serie

Nieuws waar wij als Nederlander best een beetje trots op mogen zijn: Dieter Jansen is te horen in de Netflix Original Serie De Mr. Peabody & Sherman Show. Dieter Jansen? Dat zegt misschien niet zo één, twee, drie iets. Maar Dieter Jansen is de vaste stem van Lolsmurf uit de Smurfen en dan weten we allemaal natuurlijk wie Dieter Jansen is. De stemacteur sprak voor De Mr. Peabody & Sherman Show de stem van Mr. Hobson, de huisbaas van de tijdreizende hond en zijn mensenzoon, in.


Helpdesk Netflix binnenkort bereikbaar via de applicatie

Netflix staat niet alleen bekend om het gebruiksgemak, maar ook de prettige service. Wanneer je een vraag hebt kun je die via de livechat makkelijk stellen aan Netflix. Je hoeft dan niet uren/dagen te wachten op een e-mail, maar binnen een paar minuten ben je geholpen. Nu is Netflix een test begonnen waarbij het mogelijk moet worden om via de applicaties van Netflix in contact te komen met de helpdesk van Netflix.


KPN voegt Netflix toe aan menu Interactieve TV

Voor klanten van KPN, XS4ALL en Telfort wordt het nog makkelijker om gebruik te maken van Netflix. Abonnees van de streamingdienst vinden de applicatie binnenkort ook terug in het menu van Interactieve TV van KPN, XS4ALL en Telfort. Eind deze maand begint de uitrol van de Netflix applicatie naar Interactieve TV.


Netflix zorgt in december voor een vrolijk kerstfeest

Niet iedereen kijkt op dit moment uit naar Kerstmis, aangezien de overgang van de zomer naar de winter nogal ruw verloopt deze maand. Toch zijn veel bedrijven al druk bezig met de feestdagen en dus ook Netflix. Het heeft een spetterende kerstspecial gemaakt met grote namen, zoals George Clooney en Miley Cyrus. De film wordt geleid door Bill Murray en hij ontvangt al die grote namen die op weg zijn naar hem. Maar dat gaat niet helemaal van een leien dakje.


Kijktip: Beasts of no Nation

Als we kijken naar het ruime nieuwe aanbod van afgelopen week kunnen we maar één titel aanwijzen als Kijktip: Beasts of no Nation. Het is de eerste Netflix Original Film en dus een mijlpaal in de geschiedenis van de streamingdienst. Dat is het niet alleen, het is een indrukwekkende film geworden, waarin kindsoldaten in een burgeroorlog in een Afrikaans land centraal staan.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?