Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 43 2016

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Nieuwe castleden in House of Cards seizoen 5

Langzaam komt het vijfde seizoen van House of Cards dichterbij. Bij veel fans begint het langzaam weer te kriebelen en er komen ook steeds meer berichten over het nieuwe seizoen van deze Netflix Original naar buiten. Zo is onlangs bekend geworden dat de cast met tenminste twee acteurs is uitgebreid voor het vijfde seizoen. Patricia Clarkson als Campbell Scott spelen een belangrijke rol in het nieuwe deel. Wat hun invloed op het verhaal precies wordt is niet bekend gemaakt


Nieuwsuur interviewt ‘Making a Murderer-advocaten’

Making a Murderer van Netflix is uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende documentaires aller tijden. Is Steven Avery nu wel of niet schuldig? De zaak loopt nog altijd en krijgt ook nog altijd veel aandacht. De advocaten van Steven reizen nu de wereld over om hun verhaal te doen. Nieuwsuur voelde Dean Strang en Jerry Buting aan de tand toen ze een stop maakten in Nederland. Na het interview vertrokken ze weer naar een ander land in Europa en zullen later ook op bezoek gaan bij geïnteresseerde media in Nieuw-Zeeland en Australië.


Pretty Little Liars seizoen 7 komt er aan op Netflix

Het is dan eindelijk bekend wanneer het zevende seizoen van Pretty Little Liars op Netflix te zien is. Het zevende seizoen loopt al sinds eind juni in de Verenigde Staten en de verwachting was dat de nieuwste aflevering een week later in Nederland op Netflix te zien zou zijn. Net als de voorgaande seizoenen. Dit gebeurde echter niet en dus bleven de fans in onzekerheid wachten. Aan het lange wachten komt in november een eind, want dan verschijnt PLL seizoen 7 op Netflix.


Cast Narcos seizoen 3 krijgt al vroeg vorm

Het derde seizoen van Narcos is nog niet zo heel erg lang geleden aangekondigd en inmiddels zijn de opnames van start gegaan. Nu is ook bekend geworden dat er flink wat nieuwe namen aan de cast van Narcos zijn toegevoegd. Dat is ook logisch, want de echte fan van de serie weet dat er ten opzichte van seizoen 2 het nodige gaat veranderen. Michael Stahl-David en Matt Whelan krijgen vaste rollen in Narcos seizoen 3. Eerder in de week was al bekend geworden dat Arturo Castro en Kerry Bishé aan de cast zijn toegevoegd.


Goed kwartaal voor Netflix, China is echter ver weg

Netflix presenteerde vorige week de kwartaalcijfers. De streamingdienst maakte bekend dat ze een veel grotere groei hebben doorgemaakt dan ze verwacht hadden. In totaal kwamen er 3.6 miljoen leden bij in de afgelopen drie maanden. Tegelijkertijd maakte Netflix ook bekend dat ze voorlopig nog niet beschikbaar zullen zijn in China. Netflix is bijna wereldwijd beschikbaar, maar China is voorlopig te lastig om te lanceren. Er wordt daarom vooralsnog van afgezien om Netflix in China te lanceren.


In Nederland profiteren we ook van deal Netflix en The CW

Netflix en televisiezender The CW sloten in de zomer een deal, waardoor de streamingdienst de series een week na de uitzending op televisie al mag uitzenden. Deze deal gold echter alleen voor de Verenigde Staten, maar toch profiteren we ook in Nederland mee. Zo lopen we helemaal bij met Arrow. Hetzelfde geldt voor Crazy Ex-Girlfriend. Daarnaast worden er ook wekelijks afleveringen van de nieuwe serie Frequency toegevoegd en misschien zit er nog wel meer in het vat.

 

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?