Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 43 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Sean Penn boos over Netflix-documentaire The Day I Met El Chapo

Sean Penn is niet blij met de documentaire The Day I Met El Chapo, die sinds afgelopen week op Netflix is te zien. De docu gaat over de beruchte drugsbaas El Chapo en Sean Penn kwam enkele jaren geleden in het nieuws, omdat hij in het geheim een interview had met El Chapo. Volgens Penn wekt de documentaire The Day I Met El Chapo de indruk dat hij El Chapo heeft verlinkt. Inmiddels heeft ook Netflix gereageerd op de boze Penn.


Orange is the New Black-actrice seksueel misbruikt

Steeds meer sterren treden naar buiten over seksueel misbruik, waarvan zij in het verleden slachtoffer zijn geworden. Het begon allemaal met de beschuldigingen aan het adres van Harvey Weinstein, maar hij lijkt lang niet de enige te zijn die zich vergreep aan Hollywood-sterren. Ook Natasha Lyonne is in het verleden slachtoffer geworden van seksueel misbruik. Dat bracht de actrice van onder meer Orange is the New Black (Nicky Nichols) afgelopen week naar buiten.


Star Trek: Discovery krijgt een tweede seizoen

Er is door CBS All Acces groen licht gegeven voor een tweede seizoen van Star Trek: Discovery. Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten, waardoor nieuwe afleveringen binnen 24 uur na de uitzending in Amerika ook in Nederland beschikbaar zijn. Het eerste seizoen wordt tot dusverre erg positief ontvangen en dus kon een tweede seizoen ook eigenlijk niet uitblijven.


Eerste teaser van Daredevil seizoen 3 verschenen

Ook in 2018 zullen er weer diverse Marvel-series op Netflix verschijnen. Het wachten is op onder andere het derde seizoen van Daredevil en inmiddels is er een eerste korte teaser van deze superheld verschenen op social media. Het is een rouwkaart waarop ‘Ter nagedachtenis aan Matt Murdock’ staat. Daredevil zelf denkt er echter het zijne van.


Netflix trekt Frans misdaaddrama The Mantis aan

Netflix heeft de streamingrechten van de serie The Mantis aangetrokken. The Mantis is een Franse titel, met een hoofdrol voor Carole Bouquet. Zij speelde in bijvoorbeeld in For You Eyes Only, een film uit 1981. In The Mantis is Bouquet een opgesloten seriemoordenaar. Ze krijgt na 25-jaar gevangenschap de kans om tijdelijk vrij te komen, om de politie te helpen een kopie van haar te vinden.


Half jaar gratis Netflix bij een T-Mobile abonnement

T-Mobile biedt bestaande en nieuwe klanten zes maanden gratis Netflix bij een Go Unlimited-abonnement. De actie is ook geldig voor mensen die al een abonnement bij Netflix hebben en zodoende dus een half jaar niet hoeven te betalen voor de streamingdienst. Daarnaast biedt de deal ook onbeperkt internetten, bellen en sms’en in Nederland.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?