Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 43 2018

Fuller House Netflix (1)

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Nieuwe castleden in Designated Survivor seizoen 3

De opnames voor het derde seizoen van Designated Survivor zijn in volle gang en inmiddels zijn er ook meer details bekend geworden over de invulling van de cast voor dit nieuwe seizoen. Anthony Edwards en Julie White zijn toegevoegd aan de cast. Edwards is als acteur uit ER een bekende naam en zal de chief of staff zijn in seizoen 3, terwijl White de nieuwe campagneleider is van Kirkman.

Onrust over toekomst Fuller House bij Netflix

Er is onrust ontstaan over de toekomst van Fuller House. Vorige week sijpelden er berichten naar buiten dat het na vier seizoenen klaar is voor de populaire komedieserie van Netflix. Candace Cameron, D.J. in de serie, voelde zich daarom genoodzaakt om haar zegje te doen. Volgens Cameron komt er nog gewoon een vijfde seizoen van Fuller House en heeft ze ook geen idee waar die geruchten vandaan komen.


Luke Cage in navolging van Iron Fist ook gecanceld

Het gaat opeens hard met de Marvel-series van Netflix. Nadat vorige week Iron Fist al werd gecanceld, was nu Luke Cage aan de beurt. Ook deze serie komt na twee seizoenen tot een einde. Er waren nog geruchten over de mogelijke komst van Iron Fist naar Luke Cage in het derde seizoen, maar dit deel zal er dus niet komen, tenzij ze samen verder gaan in een nieuwe serie.


Robin Wright over laatste seizoen House of Cards

Het zesde en laatste seizoen van House of Cards nadert met rasse schreden en dus neemt de aandacht voor deze serie weer toe. Er is het afgelopen jaar immers zeer veel gebeurd. Robin Wright was daarom uitgenodigd door Variety om over het zesde seizoen van House of Cards te spreken.


Nieuwe acteurs toegevoegd aan cast Wonderland

De cast van Wonderland krijgt meer vorm. De film waarin Mark Wahlberg de hoofdrol zal spelen is een ambitieus project van Netflix en nu is bekend dat Michael Gastone en Marc Maron zijn toegevoegd aan de cast. Eerder werd ook al duidelijk dat Winston Duke is gecast voor een belangrijke rol in Wonderland.


Releasedatum You op Netflix eindelijk bekend

Netflix heeft de releasedatum van You seizoen 1 eindelijk bekendgemaakt. In mei van dit jaar werd de reeks aangekondigd en daarmee groeide direct de populariteit van de serie, mede vanwege de cast en het feit dat de makers van Riverdale betrokken zijn bij You. De serie verschijnt tweede kerstdag op Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities: