Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The Crown • Peaky Blinders • F Is For Family

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Camilla Parker Bowles gecast voor The Crown seizoen 3 en 4

Het is lang stil geweest rondom de cast van The Crown, maar er is weer een actrice toegevoegd. Emerald Fennell zal te zien zijn in de geprezen serie van Netflix als Camilla Parker Bowles, de huidige vrouw van Prins Charles. Met het binnenhalen van Fennell voor de rol van Camilla is de cast nagenoeg rond voor het derde en vierde seizoen van The Crown.


All About the Washingtons keert niet terug voor tweede seizoen

Het blijft voor All About the Washingtons bij één seizoen. De serie is namelijk gecanceld door Netflix, waardoor er geen tweede seizoen gemaakt zal worden. De serie draait om de familie Simmons, waar Joseph aan het hoofd staat. Zij hadden al eens een realityshow en Netflix zag wel heil in een scripted-serie, maar de overgang van reality naar scripted bleek toch te moeilijk.


Netflix zet vol in op Duitse content

Door het succes van DARK gelooft Netflix heilig in het succes van Duitse films en series. Deze winter wordt Dogs of Berlin al verwacht en daar zal het niet bij blijven. De komende jaren zullen er namelijk nog zeker vijf films en series van Duitse makelij op Netflix verschijnen, zo maakte de straemingdienst bekend. Eerder investeerde Netflix al veel in Spaanse content en nu gebeurt dat dus ook bij Duitse content.


Peaky Blinders maakt castleden seizoen 5 bekend

De voorbereidingen voor het vijfde seizoen van Peaky Blinders zijn in volle gang. Zo maakten de makers van de serie bekend welke acteurs zullen verschijnen in dit nieuwe deel van de populaire reeks. Onder andere Sam Claflin, Brian Gleeson, Neil Maskell, Kate Dickie, Cosmo Jarvis en Emmett Scanlan zullen te zien zijn. Uiteraard keren ook de hoofdrolspelers terug in het vijfde seizoen.


Releasedatum F Is For Family seizoen 3 bekend

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer F Is For Family in première gaat. Het derde seizoen van de komische animatieserie verschijnt 30 november op Netflix. Bij de serie zijn meerdere bekende namen betrokken, zoals Bill Burr en Michael Price van The Simpsons. Daarnaast werkt Vince Vaugn mee aan F Is For Family, als uitvoerend producent.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?