Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 44 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Bekende schurk keert terug in Daredevil seizoen 3

In The Defenders dook hij al op en ook in seizoen 3 van Daredevil mogen we hem verwachten. We hebben het over kingpin Wilson Fisk. In het eerste seizoen van Daredevil werd met Fisk de strijd aan gegaan, waarna hij achter de tralies belandde. Fisk wordt gespeeld door acteur Vincent D’Onofrio en is vooral bekend van zijn rol als Robert Goren uit Law & Order: Criminal Intent. Verder speelde hij ook in bijvoorbeeld The Magnificent Seven en Jurassic World.


Luisteraars Q-Music zetten binge race record voor Stranger Things

Afgelopen vrijdag kwam eindelijk Stranger Things 2 uit en inmiddels hebben al genoeg mensen dit tweede seizoen uitgekeken. Luisteraars van Q-Music gingen nog een stapje verder, want negen luisteraars gingen de uitdaging aan en keken Stranger Things in één ruk uit. Onlangs maakte Netflix bekend welke series in Nederland populair zijn om te binge racen en Stranger Things is ongetwijfeld gestegen op die ranglijst.


House of Cards stopt na zesde seizoenen

Goed en slecht nieuws voor de fans van House of Cards. Er komt een zesde seizoen aan in 2018, maar dat zal tegelijkertijd ook het laatste seizoen van deze populaire Netflix Original zijn. Het nieuws lekte op een opmerkelijk moment naar buiten. Het kwam namelijk een paar uur nadat Kevin Spacey, hoofdrolspeler in House of Cards, was beschuldigd door Anthony Rapp van seksuele intimidatie, dertig jaar geleden. Ook de reactie van Spacey deed de nodige stof doen opwaaien.


Netflix heeft een nieuwe Chief Talent Officer

Jessica Neal heeft promotie gekregen bij Netflix. Neal kwam in 2006 in dienst bij Netflix, toen het nog DVD’s verhuurde. In 2013 verliet ze het bedrijf om andere uitdagingen aan te gaan, maar sinds afgelopen zomer is Neal weer terug bij Netflix. Nu Tawni Cranz het bedrijf na tien jaar heeft verlaten is Neal aangewezen als opvolger. Zij is dus de nieuwe Chief Talent Officer.


30 Rock-ster Judah Friedlander krijgt stand-up special bij Netflix

Er komt binnenkort een stand-up special van Judah Friedlander uit. Friedlander kennen we vooral van zijn rol in 30 Rock, maar ook op het podium weet hij de lachers makkelijk op zijn hand te krijgen. De nieuwe show van Friedlander wordt een Netflix-special en vertelt hij met Amerika zou doen, als hij de leider van het land zou zijn. De show is vanaf vandaag (31 oktober) beschikbaar op Netflix.


Half jaar gratis Netflix bij een T-Mobile abonnement

T-Mobile biedt bestaande en nieuwe klanten zes maanden gratis Netflix bij een Go Unlimited-abonnement. De actie is ook geldig voor mensen die al een abonnement bij Netflix hebben en zodoende dus een half jaar niet hoeven te betalen voor de streamingdienst. Daarnaast biedt de deal ook onbeperkt internetten, bellen en sms’en in Nederland.

De Beste Titels van Oktober op Netflix

De maand oktober is (zo goed als) afgerond en dus hebben wij de balans weer opgemaakt. Wat zijn de Beste Titels van Oktober op Netflix? Ondanks dat het aantal nieuwe titels deze maand best mee viel, was het toch weer een flinke puzzel. Dat zegt wat over de kwaliteit van de titels die in oktober op Netflix zijn verschenen. Dit zijn wat ons betreft de Beste Films, Beste Series en Beste Documentaires van oktober.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?