Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 44 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Animatiefilm over Wyclef Jean in de maak voor Netflix

Netflix laat een animatiefilm maken over rapper Wyclef Jean. De jeugd van de rapper zal verfilmd worden, maakte Jean zelf bekend. De inmiddels 49-jarige rapper werd geboren op Haïti en emigreerde later naar de Verenigde Staten, waar hij later onderdeel uitmaakte van het hiphoptrio Fugees. Justin Marks zal het scenario van de film voor zijn rekening nemen.

Netflix maakt releasedatum docureeks Dogs bekend

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer de documentairereeks Dogs in première gaat. Op 16 november verschijnen de zes afleveringen op Netflix. Daarin komen hondeneigenaren aan het woord en hebben ze het over de bijzondere band die zij met de dieren hebben. “”Honden geven ons niet alleen het gevoel dat er van ons gehouden wordt, maar ook dat we ons veilig voelen.”


Netflix cancelt American Vandal na twee seizoenen

Netflix heeft de serie American Vandal na twee seizoenen stop gezet. Recent kwam het tweede seizoen uit en net als het eerste deel werd ook het nieuwe deel goed ontvangen. Desondanks ziet de streamingdienst geen heil in een derde seizoen van American Vandal, waarmee de serie na twee seizoenen ten einde lijkt te komen.


Sterren Elite en La Casa de Papel lijken écht een stelletje

Het heeft er alle schijn van dat Maria Pedraza en Jaime Lorente een relatie met elkaar hebben. De twee acteurs zijn wereldberoemd geworden door het Netflix-succes van La Casa de Papel en Elite. Maria Pedraza speelt Alison in La Casa de Papel en Marina in Elite, terwijl Lorente Denver in ‘Papel’ speelt en Nano in Elite. Tijdens die opnames zou de vonk zijn overgeslagen en inmiddels zijn de twee al intiem met elkaar gespot.


Vincent D’Onofrio ontkent dat Daredevil stopt

Er gaan momenteel veel geruchten over de toekomst van de Marvel-series op Netflix. Nadat Luke Cage en Iron Fist onlangs al gecanceld werden zou nu ook de toekomst van Daredevil in gevaar zijn. Volgens Vincent D’Onofrio, Kingpin in Daredevil, hoeven de fans zich echter geen zorgen te maken.


Releasedatum Friends From College seizoen 2 op Netflix eindelijk bekend

De releasedatum van Friends From College seizoen 2 is eindelijk bekend. Vorig jaar zomer ging het eerste seizoen in première en al snel werd duidelijk dat er een tweede seizoen gemaakt zou worden. Dit vervolg liet echter langer dan verwacht op zich wachten. Nu is bekend dat begin 2019 de nieuwe afleveringen toegevoegd worden aan het aanbod van Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?