Laatste nieuws over Netflix

Netflix Newsflash: Week 45 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Razendpopulaire Selena Gomez te zien in 13 Reasons Why op Netflix

Ze is ontzettend populair en ze speelt de hoofdrol in een nieuwe Netflix Original Serie: Selena Gomez. De streamingdienst heeft de rechten verworven om een dertiendelige mini-serie te maken van het boek 13 Reasons Why. Van het boek wordt dus een serie gemaakt, die exclusief te zien zal zijn op Netflix. Gomez zal eveneens betrokken zijn bij de productie van 13 Reasons Why. In de serie speelt Gomez de rol van Hannah. Zij pleegt zelfmoord en via cassettes geeft zij uitleg over het waarom. Deze tapes komen terecht bij Clay. Wanneer 13 Reasons Why op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend.


Bloedmooie Rodriguez in nieuwe komediefilm van Netflix

Netflix komt in 2016 met de komediefilm The True Memoirs of an International Assassin en de twee hoofdrolspelers zijn voor ons al een reden om deze Netflix Original Film te willen zien. Kevin James, bekend van onder andere The King of Queens, speelt de mannelijke hoofdrol en de bloedmooie Genesis Rodriguez heeft de vrouwelijke hoofdrol te pakken. Je kunt je op Netflix al vergaapt hebben aan Rodriguez in Man on a Ledge of The Last Stand. In The True Memoirs of an International Assassin speelt Rodriguez een undercover DEA-agente, maar ze raakt haar dekmantel kwijt en moet dan samenwerken met Kevin James.


Trailer The Ridiculous 6 nu te bekijken

Op 11 december komt de tweede Netflix Original Film alweer uit. De film The Ridiculous 6 gaat dan in première. Het is de eerste film die gemaakt wordt door Adem Sandler. Omdat abonnees van Netflix veel naar zijn films kijken ging de streamingdienst een samenwerking met hem aan. Hierdoor mag hij vier films produceren, die exclusief bij Netflix te zien zullen zijn. De komische Westernfilm gaat dus over ruim een maand in première en na het zien van de trailer kun je alvast een beeld krijgen van The Ridiculous 6!


Eerste Netflix Original Film Beasts of No Nation scoort goed

Het komt niet vaak voor dat Netflix prijs geeft hoe vaak een film of serie is bekeken door de abonnees, maar voor Beasts of No Nation heeft de streamingdienst een uitzondering gemaakt. Het is de eerste Netflix Original Film en Ted Saradnos, chief content officer bij Netflix, liet weten dat in de eerste twee weken al meer dan drie miljoen mensen binnen de Verenigde Staten naar de film hebben gekeken. “En we zijn nog maar net begonnen”, vertelde Sarandos trots.


Netflix toont trailer Master of None

Aziz Ansari is één van de meest succesvolle en grappige stand-up-comedians van de Verenigde Staten, op dit moment. Vanaf 6 november heeft de komiek ook zijn eigen serie op Netflix. In Master of None speelt Aziz Ansari de dertigjarige Dev en uiteraard staan de grappige en hilarische momenten centraal in deze serie. Wat moet de in New York levende Dev doen met zijn leven, nu hij dertig jaar is? Hij weet het zelf eigenlijk ook niet en gaat in de serie Master of None op zoek naar het antwoord. Lachen is gegarandeerd. Bekijk HIER de trailer van Master of  None!


Zenders van SBS lijden onder succes van onder andere Netflix

Het is heerlijk om zelf te kunnen bepalen waar, wanneer en hoeveel afleveringen je van een serie kijkt. Dat maakt onder andere Netflix zo populair. Bij de SBS Groep zijn ze daar minder blij mee, want de zenders SBS 6, Net 5 en Veronica zijn minder waard geworden, omdat de rechten op buitenlandse series minder uniek zijn geworden. We kijken het nu bijvoorbeeld via Netflix en dus met bovengenoemde voordelen.


Kijktip: Brooklyn Nine-Nine

Wij zijn dol op films en series met ijzersterke verhaallijnen, maar soms is het ook lekker om met het verstand op nul naar een grappige serie te kijken. Brooklyn Nine-Nine is hier en typisch voorbeeld van en van deze komedieserie is sinds kort het tweede seizoen beschikbaar op Netflix! Andy Samberg heeft de hoofdrol in Brooklyn Nine-Nine en hij mocht in september de Emmy Awards presenteren. Brooklyn Nine-Nine speelt zich, uiteraard, af in Brooklyn en draait om het politiebureau in district 99 van de New York City Police Department.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?