Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 45 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Riverdale-acteur legt schuld bij zichzelf voor auto-ongeluk

KJ Apa is volledig hersteld van het auto-ongeluk waarbij hij enkele maanden geleden betrokken raakte. De Riverdale-acteur stapte na een draaidag van veertien uur zelf de auto in voor een lange rit naar huis. Hij viel in slaap achter het stuur en kreeg een ongeluk. De productiemaatschappij achter Riverdale kreeg vervolgens flinke kritiek, omdat zij de acteurs te lange dagen zouden laten maken. KJ Apa steekt de hand echter in eigen boezem.


Productie van tweede Duitse Netflix Original begonnen

Dogs of Berlin, de tweede Duitse Netflix Original, is afgelopen week in productie gegaan. In Berlijn zijn de opnames van de serie gestart en daarmee toont Netflix wederom aan dat het wil investeren in Europese content. Dogs of Berlin wordt geregisseerd door thriller specialist Christian Alvart en draait om de moord op een Turks/Duitse voetbalster, vlak voor een belangrijke wedstrijd.


Kevin Spacey is klaar bij Netflix

Een roerige week voor Kevin Spacey en Netflix is besloten met het ontslag van de acteur. De Amerikaan werd beticht van seksuele intimidatie (of erger) en dat heeft er in geresulteerd dat Spacey per direct geen onderdeel uit maakt van de cast van House of Cards. Ook een Netflix Original Film waarin hij de hoofdrol zou hebben gaat niet meer door, ondanks dat de film al gereed was.


Okja terug naar de bios en making of-beelden

Netflix beleefde afgelopen zomer het eerste grote succes met een Netflix Original Film. Het lukte met Okja om veel kijkers te trekken én positieve beoordelingen te ontvangen. Een belangrijke rol in de film speelde het supervarken Okja. In een leuke making of-video is nu te zien hoe Okja in de film verwerkt werd. Overigens keert de film binnenkort terug in de bioscoop in Amerika.


Test nieuwe functies in Netflix  Android-applicatie

Netflix voegt regelmatig nieuwe functies toe aan de applicatie. Soms is dit een test en verdwijnt de functie even later weer. Netflix heeft nu een bèta-programma opengesteld voor Android-gebruikers. Als je je hiervoor aanmeldt krijg je als eerste updates met mogelijk nieuwe functies binnen.


Half jaar gratis Netflix bij een T-Mobile abonnement

T-Mobile biedt bestaande en nieuwe klanten zes maanden gratis Netflix bij een Go Unlimited-abonnement. De actie is ook geldig voor mensen die al een abonnement bij Netflix hebben en zodoende dus een half jaar niet hoeven te betalen voor de streamingdienst. Daarnaast biedt de deal ook onbeperkt internetten, bellen en sms’en in Nederland.

Schokkende documentaire Avicii True Stories komt naar Netflix

De Zweede producer/muzikant Avicii heeft bekend gemaakt dat zijn documentaire True Stories binnenkort op Netflix te zien is. Vorige maand draaide de docu over het bizarre leven van de ster nog in een select aantal bioscoopzalen. Via Netflix wordt True Stories straks dus ook beschikbaar voor het grote publiek. Avicii maakte het nieuws zelf bekend in zijn eigen radioprogramma, want ondanks dat hij gestopt is met het optreden als dj maakt hij nog steeds muziek.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?