Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 45 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Obama’s gaan boek over Trump verfilmen

Barack en Michelle Obama hebben een bijzonder project binnengehaald. Ze hebben namelijk de rechten gekocht om het boek over de huidige Amerikaanse president Trump te mogen verfilmen. Dat boek gaat over de chaos in de regering van Donald Trump en het is opvallend dat de Obama’s hiermee aan de slag gaan, aangezien Barack Obama de voorganger van Trump was in het Witte Huis.

Oproep van Netflix: vrouw van bijna 1.80 meter gezocht

Netflix is naarstig op zoek naar een lange vrouw voor een nieuwe film. De film heet Tall Girl en uiteraard dient de vrouw die de hoofdrol zal bekleden behoorlijk lang te zijn. Tot nu toe is het Netflix nog niet gelukt om de geschikte kandidate te vinden en dus wordt er nu een oproep gedaan om een vrouw van minimaal 5-foot-10 te vinden. Dit komt neer op ongeveer 1.78 meter. Aanmelden kan via tallgirlcasting.com tot en met 21 november.


Shadowhunters seizoen 3 wordt over ruim drie maanden hervat

Het is bekend wanneer het derde seizoen van Shadowhunters verder gaat. De serie ligt sinds mei van dit jaar al stil en zou eigenlijk na de zomer weer opgepakt worden. Omdat de serie tijdens de mid season break gecanceld werd, werden de uitzendingen ook uitgesteld tot begin 2019. Nu is bekend dat seizoen 3 in februari hervat wordt.


Sam Smith maakt themesong voor Watership Down

Netflix en BBC werken momenteel aan de miniserie Watership Down en de themesong hiervan zal door niemand minder dan Sam Smith ingezongen worden. Ook werd bekend dat Peter Capaldi is toegevoegd aan de stemmencast. Eerder werden James McAvoy, John Boyega, Olivia Colman, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Daniel Kaluuya en Taron Egerton al bevestigd als stemacteurs voor Watership Down.


Eerste beelden van Netflix-serie The Witcher met Henry Cavill

Naar de verfilming van The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige games, wordt al lange tijd reikhalzend uitgekeken. Netflix heeft nu een eerste foto van de nieuwe serie vrijgegeven. Daarin is Henry Cavill, de voormalige Superman, te zien, maar je herkent hem bijna niet meer terug, vanwege zijn haarkleur.


Monster terug in derde seizoen van Stranger Things

In het onlangs uitgegeven boek van Stranger Things is te lezen dat het Shadow Monster terugkeert in het derde seizoen. Dit boek werd uitgebracht, omdat het derde seizoen langer op zich laat wachten dan verwacht. In dit boek zijn alvast teasers voor het derde seizoen te lezen, waaronder dus de terugkeer van dit monster.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?