Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Beau Sejour • Bright • House of Cards

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Baltimore moet hopen op het blijven bestaan van House of Cards

De aantijgingen aan het adres van Kevin Spacey hebben er ook voor gezorgd dat er een bom onder House of Cards is gelegd. Netflix heeft inmiddels afscheid genomen van Spacey en dus zal Frank Underwood tijdens seizoen 6 uit House of Cards verdwijnen. De vraag is nu zelfs of seizoen 6 wel afgemaakt kan worden en mocht besloten worden van niet, dan kan dat grote financiële gevolgen hebben voor de staat Maryland. House of Cards wordt namelijk opgenomen in Baltimore en honderden mensen zijn betrokken bij de enorme productie.


Tracklist Bright: The Album is bekend

Het was al aangekondigd dat er voor de film Bright ook een muziekalbum uit zou komen en nu is de tracklist hiervan bekend geworden. Bright is de langverwachte actiethriller van David Ayer (Suicide Squad), met hoofdrollen voor Will Smith en Joel Edgerton. Speciaal voor deze film komt er 13 december ook een album – Bright: The Album – uit met nummers die ook in de film te horen zullen zijn.


Belgische serie Hotel Beau Sejour gaat op voor tweede seizoen

Er komt een tweede seizoen van de Belgische hitserie Hotel Beau Sejour. Sinds enige tijd is deze serie ook in Nederland via Netflix te streamen. De streamingdienst kocht de wereldwijde streamingrechten, nadat het een groot succes was geweest in België. Nu komt er dus een tweede deel en is het de vraag of Kato terugkeert in het tweede seizoen van Beau Sejour. Er lijkt namelijk weinig rekening gehouden te zijn met een tweede seizoen.


Festival in Rotterdam staat in teken van Stranger Things

Stranger Things is een enorm succesvolle serie van Netflix en op dat succes willen veel partijen meeliften. Zo ook het Rotterdamse poppodium Rotown. Zij zullen op 2 december een ode brengen aan Stranger Things, waarvan in oktober het tweede seizoen is verschenen, door het thema van de serie aan Rotown te koppelen. Er wordt een ode aan de muziek uit Stranger Things gebracht en wordt Rotown omgetoverd tot een Rotterdams Hawkins.


Netflix sluit een deal met Kiwi Company voor Zuid Koreaanse film Forgotten

Netflix heeft de streamingrechten van de Zuid Koreaanse film Forgotten binnen. De streamingdienst sloot een deal met Kiwi Company terwijl de film nog niet opgenomen was. Het zegt dus voldoende over het vertrouwen van Netflix in Forgotten, een thriller over een man die negentien dagen lang gekidnapt wordt. Als hij terugkeert kan hij zich echter niets meer van de kidnapping herinneren.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?