Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Breaking Bad • Bodyguard • Altered Carbon

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Breaking Bad krijgt een sequel in de vorm van een film

Er komt een Breaking Bad-film. Die geruchten ontstonden begin deze week en inmiddels zijn ze bevestigd door verschillende partijen rondom de populaire serie. Het betreft een sequel en de film zal twee uur duren. In de sequel draait het om Jesse Pinkman, de rechterhand van Walter White in Breaking Bad. Pinkman zal wederom gespeeld worden door Aaron Paul. Er is al een spin-off van Breaking Bad in de vorm van Better Call Saul. Deze serie is te volgen via Netflix, maar of de Breaking Bad-film ook naar Netflix komt, of in de bisocopen zal draaien is nog niet bekend.


Netflix kent Bodyguard-ster Richard Madden niet

Een hilarisch voorval in een gebouw van Netflix, waar Richard Madden aanwezig was. De acteur is momenteel razend populair, vanwege zijn rol in de hitserie Bodyguard. Toen hij op een locatie van Netflix een flesje water met het logo van de streamingdienst er op wilde pakken uit de ijskast werd hem verzocht dat terug te zetten. De flesjes zijn namelijk bestemd voor het personeel en toen Madden aangaf personeel te zijn geloofden ze hem niet en werd de beveiliging er bij gehaald. Toen ze er bij Netflix achter kwamen dat het om de Bodyguard-acteur ging wisten ze niet hoe snel ze excuses moesten maken.


Ook Kelly Ripa in Riverdale

Na Michael Consuelos en Mark Consuelos zal ook Kelly Ripa in de serie Riverdale te zien zijn. Ripa zal in de serie Mrs. Mulwray spelen, een zelfverzekerde en pittige dame die gevangen raakt in een grote samenzwering. In het dagelijks leven is Ripa getrouwd met Mark Consuelos, die Hiram Lodge speelt in Riverdale. In de serie zal Ripa de minnares van haar man spelen.


Netflix doet enorme Aziatische bestelling

Netflix heeft liefst zeventien Aziatische Originals besteld. De komende jaren moeten deze projecten bij de streamingdienst verschijnen en hier zitten een paar opvallende titels tussen. Zo bestelde Netflix bijvoorbeelde een Japanse animeserie die gebaseerd zal zijn op Altered Carbon. Netflix lanceerde eerder dit jaar al met veel succes een live action-versie van dit verhaal. Ook maakte Netflix bekend dat er een tweede seizoen van Kingdom besteld is.


Eerste beelden van A Series of Unfortunate Events seizoen 3

Netflix heeft de eerste beelden van A Series of Unfortunate Events seizoen 3 vrijgegeven. Dit wordt het laatste deel van de boeken die door Netflix verfilmd zijn en wordt begin 2019 online verwacht. Om alvast in de stemming te komen zijn de eerste plaatjes van het derde en laatste seizoen naar buiten gebracht.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?