Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 46 2016

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Mogelijk samenwerking tussen Netflix en game-uitgever in aantocht

Netflix en Ubisoft zijn in gesprek om de mogelijkheden voor het maken van een serie, gebaseerd op een video-game, te bekijken. Ubisoft is een Franse ontwikkelaar van computerspellen, zoals Assassin’s Creed en Far Cry. De samenwerking zou een serie over één van de games van Ubisoft op moeten leveren. Over welke game de serie dan moet gaan is niet bekend. De gesprekken zijn nog in een vroeg stadium, maar dat Ubisoft ambities heeft om series te maken is bekend. Er wordt al aan een televisieserie over de game Rabbids gewerkt.


Netflix koopt Israelische serie Fauda

Netflix heeft de wereldwijde rechten van de Israelische serie Fauda bemachtigd. In Israël groeide de serie uit tot een populaire reeks, waarvan inmiddels ook een tweede seizoen in de maak is. Vanaf december verschijnt Fauda overal ter wereld op Netflix. De serie gaat over undercoveragenten uit Israël. Zij jagen op een Hamasleider. Op IMDb wordt het eerste seizoen van Fauda beoordeeld met een 8.7.


Dassey van Making a Murderer staat nu echt op vrije voeten

Tien jaar lang zat Brendan Dassey vast. Nu komt hij vrij, omdat hij werd veroordeeld werd op basis van valse voorwendselen. Dassey is bekend, omdat hij een grote rol speelde in de Netflix documentaire Making a Murderer. Dassey is het neefje van de voor moord veroordeelde Steven Avery. Dassey werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar is nu dus weer op vrije voeten.


Nog een bekend gezicht in The Defenders: rol voor Elektra

De makers van de Netflix Original Serie Marvel’s The Defenders hebben via een video bekend gemaakt dat Elektra ook een rol krigjt in de reeks. Zij maakte in het tweede seizoen van Daredevil haar opwachting en ook in The Defenders, waarin de superhelden samenkomen, is er een plekje voor haar ingeruimd. Elektra is een ex van Matt Murdock aka Daredevil en zij speelde een grote rol in het tweede seizoen. Wat haar aandeel in The Defenders wordt is vooralsnog niet bekend.


Stranger Things seizoen 2 Update

Stranger Things is een wekelijks terugkerend onderwerp in de Netflix Newsflash. Er sijpelt dan ook regelmatig nieuws over deze populaire Netflix serie naarbuiten. Afgelopen week werden er drie nieuwe namen aan de cast toegevoegd én werd de castfoto vrijggegeven. Linnea Berthelsen, Paul Reiser en Sean Astin hebben een rol in de serie te pakken gekregen. Astin is onder andere bekend van zijn rol in The Lord of the Rings. Ook werd de castfoto de wereld in gestuurd, maar uiteraard gebeurde dit op geheel eigen wijze.


Verwijderalarm: wat gaat er de komende weken gebeuren?

Het nieuws dat Suits per 1 december verwijderd wordt door Netflix kwam als donderslag bij heldere hemel. Helaas blijkt uit het nieuwe Verwijderalarm dat de populaire serie nog niet gered is. Nog steeds staat Suits op de nominatie om verwijderd te worden. Het is lang niet de enige titel, want de komende weken worden er zeventien titels verwijderd. Bovendien verdwenen er de afgelopen weken al 25 stuks uit het aanbod.


 

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?