Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 46 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix heeft rechten documentaire over Donald Trump binnen

Netflix heeft de streamingrechten van een documentaire over de Amerikaanse president Donald Trump binnen. De documentaire ‘Trump: An American Dream’ volgt Donald Trump in de tientallen jaren voor hij president werd. Wanneer Trump: An American Dream op Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar dat zal ergens in 2018 zijn. Vanaf dat moment is de vierdelige documentaire anderhalf jaar beschikbaar.


Hoofdrol voor Toni Collette in nieuwe Netflix-serie Wanderlust

Toni Collette is gestrikt voor de hoofdrol in Wanderlust, een nieuwe Netflix Original Serie. Wanderlust zal bestaan uit zes afleveringen en gaat over de problemen van verschillende generaties in één familie. Collete zal in de huid van Joy Richards kruipen. Zij is een therapeute en heeft een moeilijke tijd in haar privéleven. Na een fietsongeluk is de relatie met haar man slechter geworden en Joy probeert de band weer te herstellen.


Beschuldigen aan adres Ed Westwick hebben gevolgen voor White Gold

Ed Westwick is de volgende steracteur die hevig onder vuur ligt. Hij wordt van verschillende kanten beschuldigd van verkrachting en hoewel Westwick stellig blijft ontkennen dat hij zich hier ooit schuldig aan heeft gemaakt, is het voor de BBC reden geweest om projecten waaraan Westwick verbonden is voorlopig op te schorten. Dat heeft ook gevolgen voor White Gold, de serie die in Nederland exclusief bij Netflix te zien is.


Opnames Daredevil begonnen, Sense8 afgelopen

De opnames voor het derde seizoen van Daredevil zijn van start gegaan. Vorige week werd al duidelijk dat de opnames aanstaande waren, omdat Vincent D’Onofrio op social media aan gaf zich voor te bereiden op de opnames. Nu draaien de camera’s dus daadwerkelijk. Bij Sense8 zijn de opnames juist afgerond. De afgelopen maanden is er gefilmd voor de afsluitende film, die er onder druk van de fans toch kwam, en nu is de laatste scène inmiddels opgenomen.


Hoofdrolspeler The Punisher laat zich uit over gun control in Amerika

Recentelijk hebben er in Amerika weer schokkende schietpartijen plaatsgevonden, waarbij tientallen doden vielen. De discussie over gun control in Amerika is dan ook weer flink opgelaaid. Voor Netflix was dit al reden om de promotour van The Punisher op Comic Con New York af te gelasten. Komende vrijdag wordt de Marvel-serie gelanceerd op Netflix en dus ontkwam hoofdrolspeler Jon Berthal er niet aan om iets te zeggen over gun control. Volgens hem komen er in zijn serie diverse aspecten uit het gun control-debat aan bod in The Punisher seizoen 1.


Half jaar gratis Netflix bij een T-Mobile abonnement

T-Mobile biedt bestaande en nieuwe klanten zes maanden gratis Netflix bij een Go Unlimited-abonnement. De actie is ook geldig voor mensen die al een abonnement bij Netflix hebben en zodoende dus een half jaar niet hoeven te betalen voor de streamingdienst. Daarnaast biedt de deal ook onbeperkt internetten, bellen en sms’en in Nederland.

Uitzendschema’s van The Good Place en Star Trek: Discovery

De feestmaand december is aanstaande en dus nadert het moment dat verschillende series tijdelijk stil komen te liggen. The Good Place en Star Trek: Discovery liggen inmiddels al stil. Van Designated Survivor, Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow – ook series waarvan wekelijks afleveringen op Netflix verschijnen – worden nog wel meerdere afleveringen verwacht. Op het vervolg van The Good Place en Star Trek: Discovery moeten we wachten tot het nieuwe jaar, maar gelukkig zijn de uitzendschema’s bekend! Klik HIER voor het uitzendschema van The Good Place en HIER voor het uitzendschema van Star Trek: Discovery.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?