Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 46 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix sluit deal met Marti Noxon

Marti Noxon gaat exclusief voor Netflix programma’s maken. Dit houdt in dat zij series gaat maken voor de streamingdienst, maar ook zit het op pole position voor film projecten van Noxon. Noxon is onder andere bekend van de titels Sharp Objects, Buffy, Unreal en Mad Men. Ook werkte ze al eens eerder aan een Netflix Original: To The Bone. Daar gaan er in de nabije toekomst dus veel meer bijkomen.

Meerdere premières van Netflix afgelast vanwege bosbranden

De bosbranden houden Californië momenteel in zijn greep en dat heeft nu ook invloed op Hollywood. De afgelopen dagen doken er al meerdere berichten op van verbrandde huizen van Amerikaanse sterren, maar er zijn nu ook premières van Netflix afgelast. Eerst werd het rode loper-event voor de film The Ballad of Buster Scruggs van The Coen Brothers afgelast en ook de première van Bird Box gaat niet door vanwege de bosbranden.


Mogelijk toch nog een toekomst voor Orange is the New Black

Het einde van Orange is the New Black is mogelijk toch nog niet in zicht. Enige tijd geleden werd bekend dat de serie na zeven seizoenen stopt, maar het productiebedrijf achter de hitserie van Netflix is nog lang niet klaar met OITNB. Zij bekijken de mogelijkheden om een spin-off op te starten. Wij liepen alvast op de zaken vooruit en benoemden de mogelijke opties.


Releasedatum Nailed It Holiday op Netflix is bekend

Netflix heeft een druk kerstprogramma samengesteld, met meerdere kerstfilms en series. Ook Nailed It doet mee aan de kerstgedachte, want er komt op 7 december een kerstspecial aan. In Nailed It Holiday! zal het naar alle waarschijnlijkheid weer compleet misgaan, zoals ook in de succesvolle eerste twee seizoenen van de reeks.


Nintendo trekt ondersteuning voor Netflix op de Wii begin 2019 terug

Het is vanaf 31 januari 2019 niet meer mogelijk om Netflix te kijken via de Nintendo Wii. Netflix maakte bekend dat Nintendo stopt met de ondersteuning van alle streamingdiensten op het gameplatform. De Netflix-app is nog wel beschikbaar op de Nintendo 3DS, maar nog niet op de momenteel zeer populaire Nintendo Switch.


Greenleaf seizoen 3 heeft releasedatum op Netflix

De releasedatum van Greenleaf seizoen 3 op Netflix is bekend. De eerste twee seizoenen zijn al enige tijd beschikbaar bij de streamingdienst en daar komt g het derde seizoen bij. Greenleaf is een serie van Oprah Winfrey Network en Netflix heeft voor buiten de Verenigde Staten en Canada de exclusieve uitzendrechten bemachtigd.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?