Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Designated Survivor • Peaky Blinders

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Twee acteurs toegevoegd aan cast Designated Survivor seizoen 3

Er zijn weer twee nieuwe acteurs bekend die deel uitmaken van de cast van Designated Survivor. In het derde seizoen van de populaire serie die door Netflix is overgenomen zullen ook Lauren Holly en Benjamin Watson hun opwachting maken. Laatstgenoemde is een donkere homoseksuele man en is de nieuwe Digital Officer in het Witte Huis. Lauren Holly speelt Lynn Harper, de vrouw van Mars Harper.


Er komt een Peaky Blinders-film

Volgens Otto Bathurst, één van de regisseurs van Peaky Blinders, komt er een film over de zeer populaire serie. Momenteel wordt het vijfde seizoen van de reeks opgenomen, maar volgens Bathurst zijn er ook serieuze plannen om het verhaal naar het grote scherm te brengen. De filmmaker meldde dat de makers al een verhaal aan het schrijven zijn voor de film. Het lijkt tegenwoordig mode om een film te maken na een serie, want onlangs werd ook bekend dat er een film van Breaking Bad komt.


Netflix bestelt animatieserie over Tweede Wereldoorlog

De Tweede Wereldoorlog blijft een inspiratiebron voor film- en seriemakers, maar Netflix komt nu met een bijzonder project over deze oorlog. Volgens The Hollywood Reporter heeft de streamingdienst een animatieserie over de Tweede Wereldoorlog besteld. De serie moet het verhaal laten zien van een groep soldaten die meevechten tijdens de oorlog in Europa en uiteindelijk medeverantwoordelijk zijn voor de bevrijding van een Duits concentratiekamp.


Opnames Stranger Things seizoen 3 voltooid

De opnames van het derde seizoen van Stranger Things zitten er op. De afgelopen maanden waren de cast en crew bij elkaar om te werken aan het derde deel van de succesreeks van Netflix. Uit posts op social media van de acteurs blijkt dat de opnames nu voltooid zijn en dus kan er een start gemaakt worden aan het monteren van Stranger Things seizoen 3. In de zomer van 2019 moeten de afleveringen klaar zijn om gelanceerd te worden.


Makers DARK maken nieuwe horrorserie voor Netflix

De makers van DARK hebben een nieuw project voor Netflix gevonden. Jantje Friee en Baran bo Odar zetten onlangs hun handtekening onder een contract waardoor zij exclusief voor Netflix werken. Eén van de eerste nieuwe projecten wordt 1899, een historische horrorserie. Het verhaal gaat over een migrantenschip dat rond de eeuwwisseling van Londen naar New York vaart. Op zee treffen ze een ander schip en krijgt de reis een andere wending.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?