Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 47 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Eerbetoon van Netflix aan overleden Stan Lee

Vorige week overleed Stan Lee, de bedenker van Marvel-helden als Spider-Man, The Hulk, The Avengers, maar ook Daredevil. Netflix eerde Lee na zijn overlijden met een easter egg. Door Excelsior! in te toetsen bij ‘zoeken’ op Netflix kun je zien welke films van hem allemaal te zien zijn onder de noemer Stan Lee’s Universe.

Eerste beelden van Narcos-game getoond

De lancering van Narcos: Mexico afgelopen vrijdag op Netflix hebben de makers van de game Narcos aangegrepen om de eerste beelden te tonen. Enige tijd geleden werd het spel dat gebaseerd zal zijn op de gelijknamige serie al aangekondigd en sindsdien zijn de ontwikkelaars hard aan het werk. De eerste beelden geven een indruk hoe het spel er uit gaat zien.


Nieuw seizoen van Big Mouth besteld door Netflix

Er komt een derde seizoen van Big Mouth op Netflix. De streamingdienst heeft ongeveer anderhalve maand nadat het tweede seizoen werd gelanceerd nieuwe afleveringen besteld. De animatieserie draait om een stel pubers en de verhalen zijn gebaseerd op gebeurtenissen in de pubertijd van de makers zelf.


Hoofdrolspeelster To All The Boys I’ve Loved before wil dolgraag vervolg

To All The Boys I’ve Loved Before groeide afgelopen zomer uit tot een grote hit op Netflix. In de film speelde Lana Condor de hoofdrol en als het aan haar ligt komt er een vervolg. Over een mogelijk vervolg wordt al lange tijd gespeculeerd, omdat de film zo’n succes was én omdat de film gebaseerd is op een boek waar meerdere verhalen van zijn verschenen. Volgens Condor wil ook de cast dolgraag een sequel maken.


Docuserie The Innocent Man van John Grisham verschijnt bijna op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat op 14 december de documentairereeks The Innocent Man verschijnt. Deze reeks is gebaseerd op de bestseller van John Grisham, over de twee Oklahoma moorden. Het boek kwam in 2006 uiten gaat over de honkballer Ronnie Williamson die veroordeeld werd voor de moord en verkrachting op Debbie Carter.


Hoofdrolspeler Bodyguard gaat in gesprek over mogelijk tweede seizoen

De betrokkenen bij Bodyguard onderzoeken de mogelijkheden om een tweede seizoen van de hitserie te maken. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er slechts één seizoen zou komen, maar door het grote succes van de reeks steken de partijen toch de koppen bij elkaar. Zo gaat hoofdrolspeler Richard Madden op gesprek bij de schrijver van Bodyguard.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?