Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Godless • Luke Cage • Undercover

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Kleine kans op vervolg van Godless

Sinds deze week is bij Netflix de miniserie Godless te zien. De reeks wordt positief ontvangen en één van de meest gestelde vragen is dan vervolgens of er nog een vervolg komt. Het team dat betrokken is geweest bij het maken van Godless gaat in op deze vraag en hebben een opmerkelijk eerlijk antwoord: zij denken namelijk dat het niet verstandig is om een nieuw seizoen van Godless te maken, tenzij de schrijvers iets heel bijzonders bedenken.


Hoofdrol voor Russell Peters in The Indian Detective

The Indian Detective is één van de vele titels die vanaf december bij Netflix te zien zal zijn. In deze dramaserie neemt Russell Peters de hoofdrol op zich. Hij speelt agent Doug D’Mello uit Canada, maar zijn roots liggen in India, omdat zijn ouders daar vandaan komen. Om te helpen bij een moordzaak wordt D’Mello naar het land van zijn ouders gestuurd, maar dat is een moeilijke stap.


Frank Lammers over zijn rol in Undercover

Frank Lammers zal een hoofdrol bekleden in de serie Undercover, die door Netflix wereldwijd verspreid zal worden. In gesprek met Omroep Brabant ging de acteur vast in op zijn rol in de serie. Lammers speelt een drugscrimineel, maar wordt op de hielen gezeten door twee undercoveragenten. “De undercoveragenten proberen mij te pakken te krijgen, maar dat gaat natuurlijk niet zo makkelijk. Ik ben zo glad als een aal, lever spullen voor de productie van drugs”, aldus Lammers.


Sesamstraat komt met parodie op Stranger Things

De makers van Sesamstraat hebben het al eerder gedaan en ook nu is het weer raak. Er is een parodie gemaakt op een serie van Netflix. Waar ze eerst een komisch filmpje over Orange is the New Black maakten, werd nu Stranger Things van Netflix als onderwerp genomen. In de parodie komen alle hoofdrolspelers van Stranger Things voorbij. De clip is in korte tijd al tienduizenden keren bekeken.


Opnames Luke Cage seizoen 2 zijn afgerond

De job van de acteurs van Luke Cage zit er voor wat betreft seizoen 2 op. De laatste draaidag op de filmset is inmiddels geweest en nu zullen alle beelden gemonteerd worden. Simone Missick, Misty Knight in Luke Cage, maakte bekend dat de opnames er op zitten. Op Instagram plaatste ze een foto met haar collega’s, met daarbij de hashtag #wrapparty. Veel over het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar het is wel duidelijk dat Misty een grote verandering doormaakt in het tweede seizoen van Luke Cage.


Nieuwe personages in Designated Survivor seizoen 2

Het tweede seizoen van Designated Survivor is bijna halverwege en in het tweede deel van dit seizoen zullen tenminste twee nieuwe personages hun entree maken. Zo krijgt de broer van president Tom Kirkman een rol in Designated Survivor. Hij zal gespeeld worden door Breckin Meyer. Ook Kim Raver zal te zien zijn in een aantal afleveringen van Designated Survivor seizoen 2. Zij is voor Kiefer Sutherland een oude bekende, omdat ze samenwerkten bij 24.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?