Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Eleven • Update • True Crime

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Millie Bobby Brown uit Stranger Things is jongste Unicef-ambassadrice

Millie Bobby Brown is de nieuwe goodwill-ambassadrice van Unicef. Daarmee is de 14-jarige actrice de jongste ambassadeur van Unicef ooit. Millie Bobby Brown brak twee jaar geleden door toen ze nog twaalf was in de Netflix-serie Stranger Things. Sindsdien gaat het hard met haar carrière en is ze nu dus ook het uithangbord voor een goededoelenorganisatie.


Netflix voegt vooruitspoelknop toe aan iOS-player

Het was bij Netflix al mogelijk om met een simpele beweging een film of serie een aantal seconden terug te spoelen, maar er is nu ook een knop bijgekomen om vooruit te spoelen. Deze functie was er al enige tijd voor Android, maar is nu ook uitgerold naar iOS en de webversie van Netflix. Door deze update kun je snel tien seconden vooruitspoelen, per keer dat je op de knop drukt.


Ashton Kutcher beantwoordt op hilarische wijze The Ranch-vragen

Als hoofdrolspeler van The Ranch is Ashton Kutcher het gezicht van de serie en nu de nieuwe afleveringen aanstaande zijn wordt het tijd om dat onder de aandacht te brengen. Dat deed de acteur samen met Elisha Cuthbert (Abby in de serie), door tien verdiepingen naar boven te rennen en ondertussen vragen over The Ranch te beantwoorden. Ondertussen moet Kutcher het ook nog allemaal in beeld brengen.


Tweede seizoen van Ugly Delicious besteld door Netflix

Er komt een tweede seizoen van Ugly Delicious aan. Netflix heeft inmiddels bevestigd dat het nieuwe afleveringen van het eetprogramma heeft besteld. Begin dit jaar verscheen het eerste seizoen op Netflix en dus is er een behoorlijke periode overheen gegaan alvorens het nieuws naar buiten werd gebracht dat er een vervolg zit aan te komen. In Ugly Delicious reist sterren-chef David Chang de wereld over met zijn vrienden om de lekkerste gerechten te proeven.


Netflix schaft true crime-docuserie Murder Mountain aan

Netflix heeft in het populaire true crime-genre een nieuwe slag geslagen. De streamingdienst heeft de uitzendrechten voor Murder Mountain verworven. Deze serie gaat over een mysterieuze moord en is gemaakt door het team achter Man on Wire en LA 92. De reeks bestaat uit zes afleveringen en gaat over een serie moorden binnen een gemeenschap in Californië.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?