Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 48 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Ontmoet het succes achter de Netflix Originals

Niet alleen de bestaande series als Suits, Breaking Bad en Homeland zijn populair op Netfilx. Ook de Netflix Originals zijn bijna altijd een hit. Het begon allemaal met House of Cards en Lilyhammer en sindsdien is eigen content meer en meer belangrijker geworden voor Netflix. Cindy Holland is hier als Vice President of Orignal Series grotendeels verantwoordelijk voor. In gesprek met The New York Times heeft Holland het over de series van Netflix en de successen die hier uit zijn voortgekomen.


Netflix blaast serie uit 1965 nieuw leven in

De serie Lost in Space wordt in een nieuw jasje gestoken. In de jaren zestig was deze serie zeer populair en onlangs konden partijen bieden op de rechten voor een reboot van de serie Lost in Space. Uiteindelijk ging Netflix met de rechten aan de haal. Ook de vernieuwde versie van Lost in Space wordt uiteraard een science-fiction-serie. Het is nog niet bekend in welk jaar Lost in Space zich zal gaan afspelen en om hoeveel seizoenen het gaat. De serie van vijftig jaar geleden telde drie seizoenen.


Fargo krijgt ook een derde seizoen

We zitten nog midden in het tweede seizoen van Fargo, maar nu al is het goede nieuws naar buiten gekomen: Seizoen 3 van Fargo gaat er ook komen! Via de website van het Amerikaanse Variety kwam het nieuws naar buiten. Waar het derde seizoen over zal gaan is nog niet bekend gemaakt, maar de mede-eigenaar van FX Networks sprak gelijk zijn vertrouwen in bedenker Noah Hawley uit. Hij verwacht wederom een grandioos seizoen van Hawley. Wanneer het derde seizoen begint is nog niet bekend en ook is het nog niet duidelijk of dit derde seizoen van Fargo weer bij Netflix te zien zal zijn in Nederland.


Er is niets zo vervelend als het verklappen van een spoiler

Het is ons vast allemaal al eens overkomen. Je bent verslaafd aan een serie en plotseling lees of hoor je hoe het verhaal zal aflopen. Weg spanning. Ook Netflix weet dit maar al te goed en speelde hier op een leuke manier op in. De streamingdienst nam een video op. Het lijkt een fragment uit een serie, maar dit keer kun jij zelf bepalen hoe het afloopt. Tegen het einde van de video kun je namelijk kiezen welke wending het verhaal neemt. Erg leuk gedaan door Netflix!


Trailer Better Call Saul seizoen 2 nu online

Netflix laat er geen gras over groeien. Een week na de aankondiging dat het tweede seizoen van Better Call Saul er aan zit te komen is de eerste trailer al vrijgegeven. Better Call Saul is vanaf 16 februari 2016 iedere week terug met een nieuwe aflevering. In het tweede seizoen van Better Call Saul zal te zien zijn hoe, zoveel wordt duidelijk uit de trailer, Jimmy McGill zich verder ontwikkelt tot Saul Goodman, zoals iedereen hem kent uit Breaking Bad.


Chelsea Handler vanaf januari op Netflix te zien met Chelsea Does

Chelsea Handler keert in januari terug op Netflix met een eigen productie. Eerder verscheen haar stand-upcomedyspecial Uganda Be Kidding Me exclusief op Netflix. Die samenwerking smaakte naar meer, want ze maakte voor Netflix vier ‘onthullende, grappige en reflecterende films’. Iedere film heeft een eigen onderwerp en dat zijn het huwelijk, drugs, racisme en Sillicon Valley. Bekijk hier alvast de aankondiging van Chelsea Does.


Kijktip: Jerry Maguire

Jerry Maguire is een fraaie klassieker uit 1996. Tom Cruise neemt de hoofdrol op zich en speelt een succesvolle sportmanager. Totdat hij ontslagen wordt en al zijn cliënten kwijtraakt. Hij moet opnieuw beginnen en krijgt slechts steun van één collega en maar één sporter wil Jerry Maguire trouw blijven. Deze romantische komedie is sinds vorige week bij Netflix te zien.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?