Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Orphan Black • Dynasty • Nightflyers

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Streamingdiensten als Netflix dringen illegaal downloaden niet terug

Uit onderzoek van de Amerikaanse Carnegie Mellon University en de Portugese Universidade Católica Portugues is niet gebleken dat streamingdiensten als Netflix er voor zorgen dat het illegaal downloaden van films en series momenteel fors wordt teruggedrongen. De onderzoekers bekeken of deelnemers aan het onderzoek ontmoedigd werden om illegaal te downloaden, indien ze gebruik konden maken van legale alternatieven. Dat was niet het geval.


Cast The Umbrella Academy is nu compleet

Twee weken geleden meldden we al dat Ellen Page gecast was voor een hoofdrol in The Umbrella Academy en nu is de voltallige cast bekend geworden. The Umbrella Academy wordt een live-action serie van Netflix over een familie superhelden. De hoofdrollen worden bekleed door Tom Hopper (Game of Thrones, Black Sails), Emmy Raver-Lampman (Odd Mom Out), David Castañeda (End of Watch), Robert Sheehan (Misfits) en Aidan Gallagher (Nicky, Ricky, Dicky & Dawn).


Kal Penn over zijn rol in Designated Survivor

Kal Penn is vanaf het begin van Designated Survivor een vaste acteur in de populaire serie. Hij speelt Seth Wright en is een belangrijke pion in het team van president Tom Kirkman. In een kort gesprek sprak Penn over zijn rol in Designated Survivor. Hij praat over de ontwikkelingen die hij maakt sinds hij een grote rol heeft gekregen in het team van president Tom Kirkman, maar ook over de privé-kant van Seth.


Nightflyers van George R.R. Martin wordt een peperdure productie

Toen afgelopen zomer bekend werd dat het verhaal Nightflyers van George R.R. Martin verfilmd zou worden in opdracht van Syfy waren wij direct enthousiast. Dit enthousiasme nam nog verder toe toen duidelijk werd dat Netflix ook betrokken zou zijn bij de productie. Daarna hoorden we niet veel meer over Nightflyers, maar nu is er weer nieuws over de serie verschenen. Het wordt namelijk een peperdure productie en dat kan de kwaliteit van de reeks alleen maar ten goede komen natuurlijk.


Orphan Black krijgt een remake in Azië

Sinds afgelopen zomer is de serie Orphan Black ten einde gekomen. Na vijf seizoenen was het verhaal van deze populaire serie verteld, maar voor de fans die echt niet zonder kunnen is er positief nieuws. Er komt namelijk een remake van Orphan Black. Deze is gemaakt in Japan. Waar Tatiana Maslany in het origineel veel personages speelde, is die rol in de remake 7 Genes weggelegd voor de Zuid Koreaanse Kang Ji-Young.


Vertolker van Alexis in Dynasty eindelijk bekend

In de originele serie Dynasty speelt Alexis Colby een zeer belangrijke rol, maar in de reboot die wekelijks op Netflix te zien is was haar rol nog erg marginaal. Er was dus ook niet veel bekend over haar personage, maar de komende tijd wordt haar rol steeds groter en dus is het nu bekend geworden door wie Alexis in de reboot gespeeld wordt. Het is Nicollette Sheridan die de rol van Alexis speelt en haar kennen we natuurlijk nog van Desperate Housewives..

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?