Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Iron Fist • Clarke (The 100) in kerstfilm

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Eerste beelden van A Series of Unfortunate Events seizoen 2

Er zijn eerste beelden opgedoken van het tweede seizoen van de Netflix Original Serie A Series of Unfortunate Events. Na het succesvolle eerste seizoen wordt er al uitgekeken (of niet) naar het vervolg. In dit tweede seizoen worden de boeken vijf tot  en met negen van Lemony Snicked behandeld. Volgens Neil patrick Harris (Count Olaf) wordt het tweede seizoen grootser, maar zal het ook zorgen voor een verhoogde hartslag.


Alice Eve in seizoen 2 van Iron Fist

Voor het tweede seizoen van Iron Fist is een grote actrice gestrikt. Alice Eve zal in het nieuwe seizoen van deze Marvel-serie te zien zijn, bevestigde Jeph Loeb namens Marvel. De Engelse actrice is onder andere bekend van haar rollen in Star Trek: Into Darkness, She’s Out of My League en Men in Black 3. Komend jaar is ze ook druk met andere producties, maar zal ze ook in Iron Fist verschijnen. In welke hoedanigheid is echter nog niet bekend.


Applicatie van Netflix krijgt een make-over

Netflix is momenteel bezig met een test onder de gebruikers van de Android-applicatie van de streamingdienst. Er is een kleine groep dat zich heeft kunnen aanmelden voor de Bèta-versie van de applicatie en daar weer een select groepje van heeft sinds kort een vernieuwde applicatie. Zo is bijvoorbeeld het hamburgermenu (linksboven) verdwenen en is het menu naar de onderkant van het scherm verplaatst. Of dit ook het definitieve ontwerp is, hangt uiteraard van het succes van de test af.


Clarke van The 100 te zien in nieuwe kerstfilm Netflix

Volgende week vrijdag brengt Netflix weer een nieuwe kerstfilm uit. Na A Christmas Prince lanceert de streamingdienst 15 december Christmas Inheritance. In deze romantische film speelt Eliza Taylor de hoofdrol. Haar kennen we natuurlijk vooral van een totaal andere rol. Taylor is namelijk als Clarke één van de gezichten van The 100, waarvan in 2018 het vijfde seizoen verwacht wordt. Leuk om haar dus ook in een zoetsappige rol te zien!


Releasedatum One Day at a Time seizoen 2 bekend

Netflix heeft de releasedatum van One Day at a Time seizoen 2 bekend gemaakt. Vanaf 26 januari verschijnen er nieuwe afleveringen van de komedieserie op Netflix. Dit seizoen zal wederom uit dertien episodes bestaan en deze zullen gelijktijdig worden toegevoegd aan het aanbod. One Day at a Time is gebaseerd op de gelijknamige serie uit de jaren 70 en gaat over een Cubaans-Amerikaans gezin.


 

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?