Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The Politician • Christmas Chronicles • Demon’s Path

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Netflix maakt film van Between Two Ferns with Zach Galifianakis

Netflix werkt aan een film over de online talkshow Between Two Ferns with Zach Galifianakis. Galifianakis kon de afgelopen jaren bij zijn talkshow aardig wat mensen met een grote naam regelen. Zo kwamen onder meer Justin Bieber, Brad Pitt, Barack Obama en Hillary Clinton voorbij. Nu wordt er gewerkt aan een film waarin Zach Galifianakis opnieuw aan de slag gaat als ongepaste host van een lowbudgettalkshow. Voor de film zouden onder meer David Letterman, Keanu Reeves, Ed Helms en Bradley Cooper zijn gestrikt. Die laatste twee waren collega’s van de host in The Hangover. De productie zou al in volle gang zijn en Scott Aukerman is de regisseur.


Tweede seizoen van Narcos: Mexico besteld

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Narcos: Mexico. Het eerste seizoen over de Mexicaanse drugsoorlog verscheen in november bij de streamingdienst en nu al is duidelijk geworden dat er een vervolg komt. Seizoen 2 zal naar verwachting op zijn vroegst eind 2019 verschijnen bij de streamingdienst. In seizoen 2 wordt de jacht op de drugskartels voortgezet.


Dylan McDermott en Jessica Lange in Netflix-serie The Politician

Ryan Murphy mag FX dan wel ingeruild hebben voor Netflix, hij is zeker nog niet vergeten met wie hij heeft samengewerkt. Sterker nog, Murphy heeft nu besloten om een aantal acteurs met wie hij samenwerkte voor American Horror Story binnen te halen voor zijn nieuwe serie. Jessica Lange en Dylan McDermott hebben allebei getekend voor een rol in de nieuwe Netflix-serie The Politician.


Netflix haalt horror-komedieserie uit Hong Kong binnen

Netflix heeft een horror-komedieserie uit Hong Kong binnengehaald. De streamingdienst heeft de wereldwijde streamingrechten van Demon’s Path afkomstig van Astro aangekocht. De serie is vanaf 22 december te bekijken en volgt een forensisch patholoog die de kwaliteit heeft om de laatste tien seconden van iemands leven te zien voor zijn dood. Door samen te werken met een exorcist en politieman lossen ze moordzaken op. Uiteindelijk worden ze echter zelf ook het doelwit van een moordenaar.


The Christmas Chronicles draait bizarre cijfers

The Christmas Chronicles is recent gelanceerd door Netflix. Normaal gesproken brengt de streamingdienst nooit kijkcijfers naar buiten, maar voor de kerstfilm met Kurt Russell in de hoofdrol is een uitzondering gemaakt. In een week tijd is de film namelijk liefst twintig miljoen keer bekeken. “Zelfs in de succesvolle carrière van Russell hebben nog nooit zoveel mensen zijn films gezien in de eerste week”, aldus Ted Sarandos.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?