Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 5 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Veel Mexicaanse muziek in Narcos seizoen 4

In het vierde seizoen van Narcos, dat deze zomer op Netflix wordt verwacht, zullen er weer een aantal grote veranderingen plaatsvinden. In seizoen 3 was de grootste wijziging dat de serie verder ging zonder Pablo Escobar. In het vierde seizoen verplaatst het verhaal zich naar Mexico en wordt Colombia achtergelaten. Dat zal ook terug te horen zijn in de keuze voor de muziek. Volgens Liza Richardson, verantwoordelijk voor de muziek in Narcos, zal er ‘zeer veel’ muziek afkomstig uit Mexico zijn.

Gerucht: Derde film Cloverfield direct te zien op Netflix

Het gonst momenteel van de geruchten over de mogelijke komst van de derde Cloverfield-film naar Netflix. Entertainmentwebsites melden dat de film niet eerst in de bioscopen zal draaien, maar rechtstreeks aan het aanbod van Netflix wordt toegevoegd. De releasedatum van de film is al meerdere keren opgeschoven en mogelijk zal dat nu weer gebeuren, mocht Netflix de filmrechten daadwerkelijk binnen weten te slepen.


Huiveringwekkende serie The Alienist in april op Netflix

Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie The Alienist vanaf april te zien zal zijn bij de streamingdienst. Vorige week is de spannende serie in Amerika van start gegaan. De eerste aflevering trok daar veel kijkers en kon rekening op positieve beoordelingen. Zodra het eerste seizoen in Amerika is afgerond, zullen alle afleveringen van The Alienist seizoen 1 aan het aanbod van Netflix in Nederland toegevoegd worden.


Volgende gast en releasedatum talkshow David Letterman is bekend

De talkshow van David Letterman voor Netflix is eerder deze maand ontzettend goed ontvangen. Het gesprek tussen Letterman en voormalig president Barack Obama wisten veel Netflix-gebruikers te boeien. De komende maanden spreekt Letterman met nog vijf gasten en de eerst volgende is George Clooney. Het één uur durende gesprek tussen Letterman en Clooney zal vanaf vrijdag 9 februari beschikbaar zijn op Netflix.


Charlie Kaufman betrokken bij verfilming boek I’m Thinking of Ending Things voor Netflix

Het boek I’m Thinking of Ending Things van schrijver Iain Reid wordt in opdracht van Netflix verfilmd en Charlie Kaufman is aan boord gehaald als regisseur en scenarist. Dat meldt Deadline. Kaufman ontving veel credits voor zijn werk voor onder andere Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Met Kaufman wil Netflix dus voor een nieuw succes gaan. I’m Thinking of Ending Things is een psychologische thriller en gaat over een jong koppel dat op weg is naar een weekendje bij haar schoonouders in een oude boerderij, net buiten de stad. Onderweg naar die boerderij gebeuren er al vreemde dingen.

Netflix toont teaser trailer van eerste Deense Netflix Original

The Rain wordt de allereerste Netflix Original uit Denemarken. Net als in andere Scandinavische landen weten ze in Denemarken wel hoe ze een serie moeten maken. De verwachtingen voor The Rain zijn dan ook hoog. Daar verandert niets aan nu de eerste teaser trailer van The Rain te zien is. Een releasedatum kon Netflix nog niet bekend maken, maar nog dit voorjaar zal de serie bij de streamingdienst te zien zijn.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?