Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 50 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Trailer van Fuller House seizoen 3B verschenen

Eerder dit jaar werden de eerste afleveringen van het derde seizoen van Fuller House al aan het aanbod toegevoegd door Netflix. Toen wisten we al dat er later in het jaar nog eens negen episodes bij zouden komen. Op 22 december is het zover, dan is het derde seizoen compleet. In de aanloop daar naartoe heeft Netflix nu een trailer voor het tweede deel van Fuller House seizoen 3 vrijgegeven.

Netflix laat serie maken van fantasysaga The Witcher

Er komt een serie die gebaseerd zal zijn op de fantasysaga The Witcher op Netflix. Lauren Schmidt Hissrich is volgens Variety de aangewezen persoon om de reeks tot een succes te maken. Zij is de showrunner van de show en zal tevens uitvoerend producent zijn. The Witcher zal gebaseerd zijn op de kortverhalen van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski en de videogame die hier in 2007 uit voortvloeide.


Lijst met genomineerden Golden Globes

De nominaties voor de Golden Globes zijn maandag bekend gemaakt. Uiteraard is Netflix ook weer voor diverse titels in de race voor een beeldje. Hier zitten een aantal verrassende titels tussen, zoals Mudbound en Master of None. Tegelijkertijd is het opvallend dat House of Cards dit jaar niet tot de kanshebbers behoort. Op 7 januari zullen de winnaars van de Golden Globes bekend gemaakt worden.


Ster uit Master of None maakt opwachting in tweede seizoen Dear White People

Lena Waithe heeft een rol bemachtigd in het tweede seizoen van Dear White People. Zij heeft ook een rol in een andere Netflxi Original, Master of None. Zij acteert niet alleen in Master of None, ze schreef ook samen met Aziz Ansari het verhaal. In Dear White People seizoen 2 zal Waithe P Ninny spelen.


Taystee spreekt over Orange is the New Black seizoen 6

Op Orange is the New Black seizoen 6 moeten we nog zeker een half jaar wachten, maar actrice Danielle Brooks kon toch al iets vertellen over dit nieuwe deel. In OITNB speelt zij Taystee, één van de favorieten van de OITNB-fans. In een interview met Variety ging ze in op meerdere onderwerpen, zoals bijvoorbeeld het zesde seizoen van Orange is the New Black. Volgens haar wordt het zesde seizoen heel anders ten opzichte van seizoen 5. Volgens haar wordt het ieder voor zich in de gevangenis en zal duidelijk worden hoe de verhoudingen daadwerkelijk liggen.

Releasedatum Jessica Jones seizoen 2 is bekend

Het is eindelijk bekend wanneer Jessica Jones seizoen 2 in première gaat op Netflix. Ruim twee jaar geleden verscheen het eerste seizoen van de Marvel-heldin, maar daarna kregen andere series van Marvel voorrang. In maart is alle aandacht echter weer op Jessica Jones gericht. Dat bleek uit een nieuwe trailer van Jessica Jones seizoen 2, waarin Netflix de releasedatum ook direct bekendmaakte.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?