Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 50 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix deelt nieuwe teaser van Stranger Things seizoen 3

Het blijft een teleurstelling dat we op Stranger Things seizoen 3 nog lang moeten wachten. Om de fans een beetje tegemoet te komen deelt Netflix regelmatig updates over hun hitserie en dit keer is er een teaser van het nieuwe seizoen gedeeld. Onder de spannende intromuziek van Stranger Things zien we alvast wat de titels van de acht gloednieuwe afleveringen zijn.


Netflix kondigt eerste Afrikaanse Original aan

Netflix is wereldwijd actief, maar een Afrikaanse Original was er nog niet. Daar gaat echter wel verandering in komen, want de streamingdienst heeft inmiddels de Afrikaanse serie Queen Sono aangekondigd. Het betreft een spionageserie, waarin een vrouwelijke spion de hoofdrol speelt. Deze rol wordt gespeeld door de Zuid-Afrikaanse actrice Pearl Thusi.


Nominaties Golden Globes bekendgemaakt

Netflix maakt ook begin 2019 weer volop kans op het winnen van Golden Globes. De nominaties zijn inmiddels bekendgemaakt en meerdere Netflix Originals zijn genomineerd. The Kominsky Method ontving wat Netflix betreft de meeste nominaties. Ook andere titels en acteurs/actrices die in Netflix Originals spelen werden genomineerd. Zo maakt bijvoorbeeld Alison Brie kans op een Golden Globe vanwege haar rol in GLOW.


Nieuwe details over Netflix-serie The Umbrella Academy

Op 15 februari verschijnt The Umbrella Academy exclusief op Netflix en naar die serie wordt al lange tijd uitgekeken. De streamingdienst kwam deze week met nieuwe informatie over The Umbrella Academy. Door de teaser kan er een beter beeld van de serie geschetst worden, die geschreven is door Gerard Way. In de serie staan zeven geadopteerde kinderen centraal die de wereld moeten redden.


Netflix komt met documentaire over mislukt festival Fyre

Het moest het meest luxueuze festival aller tijden worden, maar Fyre werd een grote flop. Het idee kwam van Billy McFarland en Ja Rule, maar ze sloegen de plank volledig mis. De gevolgen waren groot en voor documentairemakers was deze grote mislukking natuurlijk fantastisch. Vanaf 18 januari zal op Netflix een documentaire over het Fyre Festival te zien zijn.


Releasedatum Titans op Netflix is bekend

Netflix heeft bekend gemaakt vanaf wanneer het eerste seizoen van Titans te zien is. De serie wordt momenteel nog uitgezonden in Amerika bij DC Universe, maar daar is het einde van seizoen 1 inmiddels in zicht. Kort nadat in Amerika de laatste aflevering is uitgezonden mag Netflix de superheldenserie buiten Amerika aanbieden. Begin 2019 is het eindelijk zover.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?