Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Black Mirror • Better Call Saul • Narcos

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Hoofdrolspelers keren terug in tweede seizoen Narcos: Mexico

Vorige week kondigde Netflix het tweede seizoen van Narcos: Mexico al aan en nu heeft de streamingdienst nieuws over de cast. Diego Luna en Scoot McNairy zullen allebei wederom te zien zijn in het nieuwe seizoen. De acteurs speelden belangrijke rollen in het eerste seizoen en ook in het vervolg is voor de mannen dus een plekje ingeruimd.


Maker Better Call Saul blikt vooruit op seizoen 5

Het einde van Better Call Saul seizoen 4 eindigde met veel vragen. Dat Jimmy McGill een grote verandering doormaakt werd duidelijk, maar hoe dit in seizoen 5 verder zal gaan is minder duidelijk. Peter Gould, één van de makers van de serie, sprak met EW over het vijfde seizoen van Better Call Saul dat in de loop van 2019 verwacht wordt op Netflix.


Netflix test bijzondere terugspeelfunctie

Netflix test momenteel in een aantal gebieden een nieuwe terugspoelfunctie. Deze functie is anders dan de gebruikelijke terugspoelknop. Met de nieuwe functie, die mogelijk in de toekomst uitgerold wordt, kun je een specifieke scène met één druk op de knop volledig opnieuw afspelen, zoals je nu ook al een introductie kunt doorspoelen.


Netflix maakt nieuwe serie over Ghost in the Shell

Niet zo lang geleden voegde Netflix de film Ghost in the Shell, met Scarlett Johansson in de hoofdrol, toe aan het aanbod. Nu blijkt dat deze film niet zomaar is verschenen, want Netflix heeft plannen met dit verhaal. De streamingdienst gaat namelijk het verhaal opnieuw verfilmen, maar dan als een geanimeerde versie en als serie. Ghost in the Shell moet in 2020 uitkomen.


Miley Cyrus speelt in nieuw seizoen Black Mirror

Het nieuwe seizoen van Black Mirror kent tenminste één bijzondere actrice: Miley Cyrus. De Amerikaanse ster bevestigde in een radioshow van dj Howard Stern dat ze een rol speelt in één van de nieuwe afleveringen. Om welke aflevering het precies gaat is niet bekend, maar Cyrus gaf aan zeer trots te zijn op het resultaat. “Het was de eerste keer dat ik echt trots was op mijn werk.”

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?