Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 51 2016

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Tweede seizoen van Shooter besteld

Op Netflix verschijnt er vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering van Shooter. Deze serie wordt momenteel in Amerika uitgezonden en gaat over een ex-marinier die een moordaanslag op de president probeert te voorkomen, maar vervolgens zelf verdachte wordt. Shooter de serie is een succes en inmiddels is er ook een tweede seizoen besteld door USA Network, dat de serie in Amerika naar de kijker brengt. Wanneer seizoen 2 van Shooter moet beginnen is nog niet bekend.


Netflix lanceert applicatie voor VR-bril van Google

Netflix heeft een applicatie uitgebracht waarmee het mogelijk wordt om video’s op een virtueel scherm te kijken via de VR-bril Daydream van Google. De applicatie brengt de gebruiker in een soort bioscoopruimte waarin rondgekeken kan worden. De video wordt vervolgens op een virtueel scherm afgespeeld. De applicatie is helaas nog lang niet voor iedereen te gebruiken. Momenteel is de applicatie officieel nog niet in Nederland beschikbaar en daarnaast werkt deze app alleen op de Google Pixel-smartphone.


Spelshow The Ultimate Beast eind februari op Netflix

Netflix gaat zich vanaf 2017 ook richten op spelshows. Het eerste resultaat daarvan is vanaf 24 februari te zien. The Ultimate Beast is vanaf dat moment te zien bij de streamingdienst. In dit programma van Sylvester Stallone strijden 108 deelnemers uit zes verschillende landen (Duitsland, Japan, Mexico, Zuid-Korea, Brazilië en Amerika) om de felbegeerde titel: The Beast. The Ultimate Beastmaster bestaat uit negen afleveringen.


Netflix heeft er een concurrent bij: Amazon Prime Video

Sinds vorige week is er een nieuwe concurrent voor Netflix in Nederland. Amazon Prime Video is gelanceerd door ’s werelds grootste webwinkel. Op Prime Video is onder andere de nieuwe autoshow van Jeremy Clarkson, The Grand Tour, te zien. Het aanbod is op dit moment nog niet heel uitgebreid en daarnaast zijn niet alle titels voorzien van Nederlandse ondertiteling.


Nominatieregen voor Netflix Originals bij SAG Awards en Golden Globes

De nominaties voor de SAG Awards en Golden Globes zijn bekend gemaakt. Uiteraard zijn er ook weer meerdere titels van Netflix genomineerd voor deze prestigieuze prijzen. Met name bij de uitreiking van de SAG Awards, begin 2017, kan Netflix wel eens flink in de prijzen vallen. Vooral The Crown en Stranger Things blijken in 2016 veel indruk gemaakt te hebben. Deze series zorgen voor veel nominaties voor Netflix.


Vooruitblik op kerstspecial Sense8

Op het tweede seizoen van Sense8 moeten we nog even wachten (mei 2017). Als een soort tussendoortje is vanaf 23 december wel een kerstspecial van Sense8 te zien. Hierin zien we natuurlijk alle hoofdrolspelers en in een eerste trailer is alvast te zien wat er ongeveer verwacht mag worden van deze special. Daarnaast sprak Lana Wachowski, bedenker van Sense8, de kijker persoonlijk toe.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?