Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 51 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Opnames The OA seizoen 2 bijna van start

Vorig jaar was The OA één van de verrassingen van Netflix in december. Tot een paar weken voor de release had nog vrijwel niemand van dit project gehoord. Het werd een geslaagde verrassing, want er werd gretig naar The OA gekeken. Uiteindelijk werd er ook een tweede seizoen besteld en Brit Marling, Prairie Johnson in The OA, liet op social media weten dat de opnames van dit nieuwe seizoen na de jaarwisseling van start zullen gaan.

Huwelijksaanzoek via Netflix gaat viral

In Amerika heeft een Netflix-abonnee de hulp van de streamingdienst ingeroepen om zijn vriendin ten huwelijk gebruiken. Samen kwamen ze op een heel origineel idee en inmiddels gaat dat filmpje behoorlijk viral op internet. Met een aantal smoesjes lukte het Conor om zijn aanstaande Kamela te overtuigen om een cameraploeg in het huis te laten, terwijl zij naar een serie op Netflix keken, want hun eerste date bestond uit een Netflix-avond. Wat er dan gebeurt…


Deze titels verschijnen in januari op Netflix

Wat ons betreft mag 2018 onmiddellijk van start gaan, nu bekend is welke films en series Netflix in januari aan het aanbod zal toevoegen. Zeer veel series worden namelijk voorzien van een nieuw seizoen door de streamingdienst. Op 1 januari gaat het direct al los met een nieuw seizoen van The Flash, The Blacklist en Gotham en natuurlijk verschijnt dan ook Friends op Netflix. Ook in de rest van de maand januari worden veel mooie titels verwacht.


Dirk Gently’s Holistic Detective Agency stopt na twee seizoenen

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency seizoen 2 is één van de vele titels die we in januari op Netflix mogen verwachten. Dit zal ook gelijk het laatste seizoen van deze serie zijn, want inmiddels is bekend geworden dat de serie gecanceld is. Dirk Gently’s Holistic Detective Agency is een serie van BBC America en na twee seizoenen hebben zij besloten om de stekker uit de reeks te trekken.


De ideale optie om met je partner een film te kijken via Netflix

Het is erg moeilijk om samen met je vriend of vriendin een film op Netflix uit te kiezen. Zelden komen de wensen met elkaar overeen en dus resulteert dat nog wel eens in avondje geen film kijken. Er is nu een website die dit probleem probeert te tacklen. Hier kun je twee films – die qua genre erg van elkaar verschillen – invoeren en vervolgens gaat het systeem voor je aan het werk. Uiteindelijk geeft het tips van films die je kunt kijken met je partner en beide genres bevatten.

George Clooney maakt serie voor Netflix over Watergate

George Clooney gaat een serie maken over Watergate. Watergate is één van de beroemdste schandalen uit de geschiedenis. Twee journalisten van de Washington Post, Bob Woodward en Carl Bernstein, wisten de val Nixon in te leiden. De president van de Verenigde Staten werd aan de kant gezet in 1974. Clooney zal de achtdelige serie gaan maken in opdracht van Netflix, samen met Matt Charman en Grant Heslov.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?