Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 51 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Deze stemmen zijn te horen in Dark Crystal

Netflix heeft bekendgemaakt welke acteurs met hun stemmen te horen zullen zijn in de serie The Dark Crystal: Age of Resistance. Vorig jaar werd deze serie al aangekondigd en het betreft de comeback van de beroemde wezens die zijn gecreëerd door Jim Henson en Brian Found. De stemmen worden ingesproken door: Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Caitriona Balfe, Helena Bonham-Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, and Alicia Vikander.


Hunger Games-actrice pakt rol in Netflix-serie Spinning Out

Willow Shields gaat een rol spelen in de nieuwe serie van Netflix Spinning Out. Voor deze serie werd aanvankelijk ook Emma Roberts gecast, maar uiteindelijk was het agendatechnisch niet voor Roberts mogelijk om mee te spelen in Spinning Out. Voor Shields is dat echter geen probleem. De actrice is vooral bekend van haar rol in Hunger Games, waarin ze Primrose Evergreen speelde.


Deze films en series verschijnen in januari op Netflix

Zoals ieder jaar begint Netflix overtuigend aan een nieuw kalenderjaar. Dat zal ook in 2019 het geval zijn, want de streamingdienst heeft bekendgemaakt welke films en series er onder andere verwacht mogen worden. Hier zitten veel toptitels tussen, waaronder het vierde seizoen van How To Get Away With Murder en The Bridge, maar later in januari komen er ook nieuwe afleveringen van Suits aan.


Bioscoop met Netflix-films opent tijdelijk in Nederland

Liefhebbers van kerstfilms die op Netflix te zien zijn kunnen binnenkort hun hart ophalen in Nederland. Het Amsterdamse Winterparadijs opent namelijk de Netflix Kerstfilm Bioscoop in de Amsterdam RAI. Hier zal de organisatie tussen 21 december en 24 december ieder dag meerdere kerstfilms afspelen. De eerste film is vanaf 11.00 uur te zien en de laatste film wordt ingestart om 21.30 uur.


Netflix werft exclusieve streamingrechten voor horrorfilm Eli

Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten verworven voor de horrorfilm Eli. Deze nieuw film van Ciarán Foy, onder andere bekend van The Sinister 2, zal in 2019 uitgebracht worden door de streamingdienst en in Eli zullen meerdere bekende gezichten te zien zijn. Zo speelt Lili Taylor (The Nun) mee in Eli en hetzelfde geldt voor Stranger Things-actrice Sadie Sink.


David Letterman keert met My Next Guest Needs No Introduction terug op Netflix

De samenwerking tussen David Letterman en Netflix smaakt naar meer. Vorig jaar maakte de talkshowkoning zes afleveringen voor Netflix met het programma My Next Guest Needs No Introduction. Hier is nu een tweede seizoen van besteld door Netflix en dus zal Letterman weer zes nieuwe gasten uitzoeken om te interviewen. De nieuwe afleveringen worden in 2019 op Netflix verwacht.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?