Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 52 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Queen Elizabeth refereerde mogelijke naar The Crown in kerstspeech

In de jaarlijkse kersttoespraak van de Britse koningin Elizabeth II gebeurde er iets bijzonders. Ze sprak over de dramatische gebeurtenissen in 2017 in Manchester en de brand in Grenfell Tower in Londen, maar ze blikte ook terug op haar eerste toespraak tijdens de Kerst als koningin van Groot-Brittannië. De Queen noemde dat een mijlpaal en in The Crown is die speech uitgebreid aan bod gekomen. Fans van de serie wisten dan ook zeker dat de koningin refereerde naar de serie over haar.

Maker Riverdale vertelt over de verhalen van vervolg seizoen 2

Op het vervolg van Riverdale seizoen 2 moet nog een paar weken gewacht worden, maar maker Roberto Aguirre-Sacasa heeft al wel wat los gelaten over de richting van de serie. Volgens Aguirre-Sacasa gaat Riverdale bijvoorbeeld terug naar de basis. De relaties en vriendschappen in Riverdale zullen uitgebreid uitgelicht worden, maar ook zullen er weer nieuwe mysteries zijn, die onmiskenbaar zijn voor de serie.


Het Grote Netflix-Nederland.nl Onderzoek 2017

Nu het einde van het jaar nadert willen we in kaart brengen wat de bezoekers van deze fan- en informatiesite over Netflix vinden van de streamingdienst. Wat is je favoriete genre, welke serie van 2017 vond je het beste en wat kunnen wij als fansite nog beter doen? We horen het graag van je in dit onderzoek. Onder de deelnemers verloten we ook nog een aantal toffe shirts van The Punisher, Stranger Things en Riverdale!


Dave Chappelle en Netflix verrassen met extra cabaretshow

Netflix heeft verrassend een extra cabaretshow van Dave Chappelle aangekondigd. De streamingdienst en komiek hadden al een overeenkomst voor drie voorstellingen, die exclusief bij de streamingdienst te zien zullen zijn. Hier komt er echter nog één bij. Op oudjaarsdag zal er namelijk een speciale voorstelling van hem op Netflix verschijnen. Zodoende zijn er vanaf 31 december dus twee nieuwe Chappelle-voorstellingen te zien. Naast Dave Chappelle: The Bird Revelation verschijnt dan ook Dave Chappelle: Equanimity.


Steve uit Stranger Things scheert hoofd kaal als Jim Hopper Golden Globe wint

Onlangs werd bekend dat David Harbour, Jim Hopper in Stranger Things, genomineerd is een voor een Golden Globe. Uiteraard waren zijn collega’s bij Stranger Things ontzettend blij voor hem, maar Joe Keery, Steve in Stranger Things, ging een wel heel bijzondere weddenschap aan. Mocht Harbour de Golden Globe winnen, dan laat Keery zijn hoofd kaal scheren en dat terwijl het kapsel van Steve juist zo’n veelbesproken onderwerp is onder de Stranger Things-fans.

Dark krijgt een tweede seizoen van Netflix

De allereerste Duitse Netflix Original Dark is waanzinnig goed ontvangen. Netflix is zelfs zo tevreden over de reacties op Dark dat er binnen een paar weken besloten is om een tweede seizoen van de serie te bestellen. Dark zou zelfs één van de meest bekeken niet-Engelse series op Netflix zijn op dit moment. Het deed Netflix beseffen dat ze met Dark iets unieks in handen hebben.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?