Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Kevin Spacey • The Witcher • Bird Box

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

The Witcher wordt voor release seizoen 1 al verlengd

Het eerste seizoen van The Witcher moet nog op Netflix verschijnen, maar de streamingdienst lijkt er nu al zeker van te zijn dat de serie een succes wordt. Casey Walsh, hoofdredacteur van Geeks WorldWide, meent namelijk te weten dat Netflix op zeer korte termijn bekend zal maken dat er een tweede seizoen is besteld van The Witcher.


Kevin Spacey gaat viral met filmpje als Frank Underwood

Ruim een jaar hoorden we niets van Kevin Spacey, nadat hij was beschuldigd van ongewenst gedrag. Hij werd ontslagen door Netflix en verdween daarom uit House of Cards. Op kerstavond liet Spacey echter weer eens van zich horen en dat maakte de tongen los. Hij verscheen namelijk voor de camera als Frank Underwood en leek daarin commentaar te geven op de #MeToo-kwestie, maar ook zinspeelde hij op een terugkeer als Underwood. De timing was geen toeval, want even daarvoor werd hij aangeklaagd wegens het mishandelen van een achttienjarige man.


Bekende namen spelen in Netflix-romance Virgin River

Netflix heeft de acteurs Alexandra Breckenridge en Martin Henderson gestrikt voor de hoofdrollen in Virgin River. De romantische serie zal bestaan uit tien afleveringen en het verhaal zal gebaseerd zijn op de boeken van schrijfster Robyn Carr. Breckenridge is bekend van haar roil in This Is Us, terwijl Henderson een rol speelde in de hitserie Grey’s Anatomy.


Netflix Original Film Bird Box maakt veel los

Sinds een week is de Netflix Original Film Bird Box te streamen en dat hebben veel gebruikers van de dienst gedaan in de week rondom kerst. Waar vorig jaar Bright de blockbuster voor kerst was, gold dat nu voor Bird Box en op social media ging het los over deze thriller. Veel kijkers vonden de film ontzettend eng en moesten regelmatig wegkijken.


Aftelvideo’s zijn weer terug op Netflix

Net als de voorgaande jaren biedt Netflix ook nu weer de mogelijkheid om het nieuwe jaar iets eerder in te luiden. Op Netflix staan meerdere filmpjes van bekende kinderseries – zoals Beat Bugs, True en Larva – om af te tellen naar het nieuwe jaar. Voor de kinderen die het ’12-uur-moment’ willen meemaken maar het niet daadwerkelijk tot 00.00 uur volhouden zijn het ideale filmpjes.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?