Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Cloverfield • Sabrina • Talkshow

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Maarten Heijmans auditeerde voor rol in Netflix-film 

Maarten Heijmans geniet in Nederland behoorlijk wat bekendheid als acteur, maar hij hoopte ook ook wereldwijd door te breken. In Hollywood deed hij bijvoorbeeld een auditie voor een Netflix-film. Om welke film het precies ging wilde Heijmans niet zeggen, maar hij herinnerde zich de auditie toen hij de bewuste film op Netflix keek. ik dacht: dit komt me zo bekend voor. Toen herinnerde ik mij dat ik twee jaar terug auditie had gedaan voor die film en het scenario al had gelezen.”


Aanschaf uitzendrechten Cloverfield is een duur geintje

Netflix zorgde afgelopen week voor een behoorlijke buzz door vrijwel uit het niets Cloverfield Paradox aan te kondigen. De eerste twee films waren in de bioscoop te zien, maar deze fase werd overgeslagen omdat Netflix de uitzendrechten had aangekocht. Dit maakte de streamingdienst bekend tijdens de Super Bowl. The Hollywood Reporter was vervolgens benieuwd wat dit Netflix gekost heeft en zij komen uit op een bedrag van vijftig miljoen dollar.


Draken: Race naar de Rand stopt na zes seizoenen

Volgende week komt het zesde seizoen van Draken: Race naar de Rand uit op Netflix. Dit zal ook het laatste seizoen van deze kinderserie zijn. Volgens verschillende Amerikaanse media stopt de serie na zes seizoenen. Het eerste seizoen van Draken: Race naar Rand verscheen in 2015 en in de jaren daarna werden er nog veel meer afleveringen gemaakt. De serie is gemaakt door de makers van How To Train Your Dragon.


Jaz Sinclair heeft rol in spin-0ff Riverdale Sabrina

Onlangs werd al bekend wie Sabrina gaat spelen in deze spin-off van Riverdale. Inmiddels is er ook duidelijk geworden dat Jaz Sinclair is toegetreden tot de cast. Sinclair speelde in het vereden bijvoorbeeld ook al in The Vampire Diaries en zal in Sabrina een belangrijke rol krijgen. Ze zal namelijk de beste vriendin van Sabrina in de serie gaan spelen. Hoe groot haar rol exact wordt is niet bekend gemaakt.


Kevin Hart te gast in eerste aflevering talkshow Joel McHale

De talkshow The Joel McHale Show van Joel McHale gaat op 18 februari van start en in de eerste aflevering zal onder andere Kevin Hart te gast zijn.  In de talkshow van McHale zullen trending nieuws, social media video’s en meer besproken worden. Iedere zondag wordt een nieuwe aflevering van The Joel McHale Show verwacht met steeds nieuwe gasten. Hart heeft dus de eer om de eerste gast te mogen zijn.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?