Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The Punisher • Safe • Goud

The Punisher seizoen 2 Netflix

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Nieuwe Netflix-serie Safe voor het eerst te zien op CanneSeries TV Festival

De serie Safe is bijna voltooid. In deze nieuwe serie van Netflix zal Michael C. Hall zijn opwachting maken in de hoofdrol, terwijl het verhaal komt van Harlan Coban. Genoeg redenen dus om veel te mogen verwachten van Safe en de serie zal voor het eerst te zien zijn tijdens het CanneSeries TV Festival. Dit evenement vindt plaats in april en het zal voor het eerst zijn dat het plaatsvindt. Met Safe heeft het dus een serie met veel potentie toegevoegd aan de line-up.


Opnames The Punisher seizoen 2 bijna van start

Ondanks het grote succes van The Punisher op Netflix was het een kleine verrassing dat er toch een tweede seizoen werd besteld. Het verhaal van de Marvel-serie leek verteld, maar de schrijvers hebben genoeg inspiratie om een nieuwe weg in te slaan met The Punisher. De opnames van dit tweede seizoen zullen binnenkort van start gaan. Eind februari zullen de eerste scènes van dit nieuwe seizoen opgenomen worden.


Netflix heeft cast The Highway Man rond

Netflix heeft bekend gemaakt welke acteurs er onderdeel uit zullen maken van de cast van The Highway Man. Kevin Costner en Woody Harrelson zullen de hoofdrollen op zich nemen. Daarnaast zijn ook Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann en William Sadler toegevoegd aan de cast. The Highway Man draait om twee gepensioneerde rechercheurs die weer aan het werk gaan om te jagen op Bonnie en Clyde.


Netflix kost Olympiër bijna een gouden medaille

Red Gerard won afgelopen weekend op de Olympische Spelen een gouden medaille als snowboarder, maar het had niet veel gescheeld of hij had niet op tijd op komen dagen. Om te ontspannen voor zijn grote dag had Gerard Netflix de avond ervoor opgestart. Tijdens het Netflixen was hij vervolgens in slaap gevallen, maar vergeten zijn wekker te zetten. Gelukkig was zijn kamergenoot zo attent om hem even wakker te schudden, waardoor hij toch op tijd zijn skills kon laten zien.


Cast Crazy Ex-Girlfriend gaat door Amerika touren

Zaterdag komt het derde seizoen van Crazy Ex-Girlfriend tot een einde, maar de Amerikaanse fans hoeven een aantal castleden niet lang te missen. Volgens Entertainment Weekly gaat een aantal castleden, waaronder Rachel Bloom, vanaf 31 maart namelijk door Amerika touren. Ze zullen acht steden bezoeken en daarin zullen de fans onder andere de kans krijgen om het gesprek met de cast van Crazy Ex-Girlfriend aan te gaan.


Eerdere Netflix Newflash edities: