Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 8 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Samenwerking met Netflix goed voor klanttevredenheid tv-operators

Het is in Nederland sinds enige tijd mogelijk om via de decoder van XS4ALL, Telfort en KPN gebruik te maken van Netflix. Hoewel dit de tv-operators weinig extra omzet oplevert (omdat veel klanten al een abonnement op Netflix hebben), is het wel goed voor de relatie met de klant. Het aanbieden van de Netflix applicatie komt de klanttevredenheid namelijk ten goede, zo blijkt uit een onderzoek van IHS.


Ultimate Beastmaster wordt actie-gameshow op Netflix

Het aanbod van Netflix is zeer divers maar een actie-gameshow is er nog niet. Daar gaat in 2017 verandering in komen, want Netflix heeft Ultimate Beastmaster besteld. Hoe de actie-gameshow er precies uit moet gaan zien is nog onduidelijk. De opnames moeten dit voorjaar van start gaan in Los Angeles en daarvoor hebben de makers van Ultimate Beastmaster mensen uit verschillende landen voor nodig. Kandidaten uit Duitsland, Japan, Mexico, Brazilië, Zuid-Korea en de Verenigde Staten worden gezocht.


Geld verdienen met reizen en foto’s maken voor Netflix

Het klinkt als een droombaan en dat is het ook. Netflix is op zoek naar Europese Grammasters. Gram-wat? Een Grammaster is iemand die op pad gaat voor Netflix en foto’s vastlegt van filmlocaties. Hier word je dan ook nog eens goed voor betaald. Solliciteren gaat niet via de ouderwetse weg. Een brief schrijven is namelijk niet nodig. Je kwalificeert jezelf door drie foto’s op Instagram te plaatsen.


Aanbevelingensysteem van Netflix op de schop

Als je even niet meer weet wat je moet kijken op Netflix kun je altijd nog gebruik maken van het aanbevelingensysteem. Tot voor kort kreeg je aanbevelingen van Netflix op basis van het kijkgedrag van landgenoten. Nu Netflix wereldwijd beschikbaar is het aanbod internationaal gezien steeds meer gelijk aan elkaar wordt heeft de dienst besloten aan aanbevelingensysteem om te gooien. De aanbevelingen die Netflix je nu geeft worden dus gemaakt op basis van het kijkgedrag van de hele wereld.


Angelina Jolie voor Netflix-film naar Cambodja

Angelina Jolie heeft een bijzondere band met Cambodja. De opnames voor Tomb Raider, toch haar grote doorbraak, vonden plaats in dat land. Jolie werd geconfronteerd met de humanitaire problemen in de wereld en kwam vervolgens in actie. Daarnaast komt het eerste adoptiekind van Jolie daar vandaan. Nu is ze terug in Cambodja en wel als regisseur voor de film First They Killed My Father, die exclusief te zien zal zijn op Netflix.


Teaser Unbreakble Kimmy Schmidt seizoen 2

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt gelanceerd wordt op Netflix. Vanaf 15 april is het zover, tot die tijd zullen we het met seizoen 1 en wat teasers moeten doen. Onlangs is de allereerste teaser van Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 2 verschenen en na die dertig seconden weet je zeker dat ook de tweede reeks ontzettend kleurrijk zal zijn. Ook Tituss en Jacqueline zijn uiteraard weer van de partij.


Kijktip: Labyrinth

David Bowie overleed op 10 januari van dit jaar aan de gevolgen van kanker. Het zorgde voor een schok in de wereld, aangezien de zanger met al zijn hits zeer invloedrijk is geweest. Naast zijn carrière als zanger was Bowie ook actief als (stem)acteur. Sinds kort is één van die films waarin Bowie te zien is beschikbaar op Netflix: Labyrinth. Samen met Jennifer Connelly bekleedt Bowie de hoofdrol in Labyrinth. Daarnaast is in de fantasy-film ook veel muziek te horen, uiteraard vaak door David Bowie zelf gezongen.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?