Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 8 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Drew Barrymore liep hersenschudding op tijdens opnames Santa Clarita Diet

In Santa Clarita Diet komen heel wat lugubere scenes voor, maar tijdens het opnemen van deze serie ging het ook één keer echt mis. Drew Barrymore, hoofdrolspeelsters in de komedie, raakte namelijk gewond tijdens het filmen van Santa Clarita Diet. In de Netflix Original Serie speelt zij een ‘ondode’ vrouw en bij één van de scènes sprong ze op een mannelijke collega. Dat ging niet helemaal goed, want Barrymore kwam ten val en belandde zelfs in het ziekenhuis. De opnames lagen hierdoor een paar dagen stil.


Netflix meest aangeboden sVoD-dienst

Digital TV Research heeft onderzoek gedaan naar de meest aangeboden sVoD-dienst ter wereld, door betaal-tv operators. Hieruit blijkt dat Netflix verreweg het meest wordt aangeboden door de operators. In totaal onderzocht het marktonderzoeksbureau 66 landen en daaruit bleek dat liefst 79 betaal-tv operators, zoals Ziggo en KPN in Nederland, Netflix aanbieden in hun pakket.


Rechten van Suits toch weer verlengd door Netflix

Netflix weet het iedere maand spannend te maken, maar het is ze weer gelukt: de rechten van Suits zijn op tijd verlengd, waardoor de populaire serie niet uit het aanbod is verwijderd. Lange tijd zag het er naar uit dat Suits na 17 februari niet meer te zien zou zijn bij de streamingdienst, maar de rechten zijn voor onbekende tijd verlengd.


Vier of vijf seizoenen voor Netflix-hit Stranger Things

Goed nieuws voor de vele fans van Stranger Things. De makers hebben het voornemen om nog wel even door te gaan met deze Netflix Original Serie. Wel lieten ze weten dat ze niet willen dat de serie doodbloedt en dus lijkt het maximaal rond de vijf seizoenen te liggen. Momenteel wordt er al toegeleefd naar het tweede seizoen van Stranger Things, maar het verhaal komt dan nog niet te einde. Zodra het einde in zicht komt, dan moet het ook klaar zijn met Stranger Things, aldus de makers.


Eerste beelden Netflix-verfilming Gerald’s Game bevallen Stephen King wel

Dit jaar moet er op Netflix een verfilming van het boek Gerald’s Game (De Spelbreker) verschijnen. Dit boek verscheen in 1992 van de hand van schrijver Stephen King. Wereldwijd wordt hij geroemd om zijn spannende boeken. De auteur bekeek onlangs een eerste versie van de verfilming en hij was enthousiast.


Designated Survivor gaat in maart definitief verder op Netflix

Het vermoeden bestond bij ons al langer, maar het blijkt nu ook te kloppen: Netflix gaat in maart verder met het uitzenden van Designated Survivor. Deze serie veroverde Nederland in de laatste maanden van 2016. Momenteel heeft het eerste seizoen van Designated Survivor een mid-season-break, maar op 8 maart gaan de afleveringen in Amerika weer verder. Gelukkig wordt seizoen één van Designated Survivor niet veel later ook in Nederland weer opgepakt.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?