Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 8 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Eerste beelden van herstart Designated Survivor opgedoken

Over anderhalve week verschijnt er weer een nieuwe aflevering van Designated Survivor seizoen 2 op Netflix. Inmiddels zijn de eerste beelden van de eerstvolgende aflevering opgedoken en na het heftige einde van de tiende aflevering, belooft de herstart van de populaire serie een zeer emotionele te worden. Op de beelden zijn verschillende castleden van Designated Survivor bedroefd te zien.

Michiel Huisman over Netflix Original Film Irrepaceable You

Sinds afgelopen vrijdag staat de Netflix Original Film Irreplaceable You online en hierin speelt onder andere de Nederland Michiel Huisman een hoofdrol. Speciaal voor deze film nam Elle een interview met hem af en daarin vertelde Huisman een aantal interessante dingen. Zo kreeg hij bij het lezen de indruk dat de film meer een komedie zou zijn, maar tijdens de opnames merkte hij dat het verhaal veel heftiger was. Bovendien onthulde hij dat zijn vrouw Tara ontzettend moest huilen bij het zien van de film.


Netflix schept hoge verwachtingen met nieuwe serie The Innocents

Netflix is niet bang om zichzelf veel druk op te leggen. Met de aankondiging van The Innocents gaf de streamingdienst namelijk aan dat de serie een combinatie wordt van de toptitels Riverdale, The 100, The OA, 13 Reasons Why en Twilight. Wanneer The Innocents precies op Netflix verschijnt is niet bekend. Wel is het zeker dat het nog dit jaar zal zijn.


Tweede podcast van Netflix staat nu online

Netflix heeft de tweede podcast gelanceerd. Na de podcast over Stranger Things in november ging de nieuwe aflevering voornamelijk over Altered Carbon en Black Mirror. Voor deze podcast waren nieuwe fans van de serie gestrikt, om zo een inhoudelijke aflevering over deze series van Netflix te kunnen maken.


Trailer Park Boys komen naar Nederland

Al jaren zijn de Trailer Park Boys een succes en op Netflix zijn meerdere seizoenen te bekijken. Binnenkort krijg je de mogelijkheid om ze in levende lijve te zien, want er is aangekondigd dat Trailer Park Boys naar Nederland komt. Op 22 september komen ze naar de Amsterdam Rai. De verkoop van de kaarten gaat vrijdag 23 februari van start.

Nieuwe bewoners in Santa Clarita Diet seizoen 2

Het is wachten op de nieuwe afleveringen van Santa Clarita Diet. Netflix kon een releasedatum nog niet noemen, maar maakte wel bekend dat dit in de lente van 2018 zal zijn én verspreidde alvast wat eerste beelden. Op die nieuwe beelden zijn tevens nieuwe castleden te zien. Zij zullen een belangrijke rol in Santa Clarita Diet seizoen 2 gaan spelen.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?